Survio arvostelu

Survio on ohjelma, jolla voi luoda erilaisia kyselyitä. Ohjelman avulla luodaan kyselyitä helposti ja ilmaiseksi. Ohjelma sopii kaikille ihmisille, jotka ovat kyselyiden kanssa tekemisessä.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 89,90 €/kk, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Kaikille kyselyitä tekeville
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Survio on?

Survio on ohjelma, jonka avulla voi luoda erilaisia kyselyitä. Kyselyt voivat olla asiakastyytyväisyyskyselyitä, markkina- ja mielipidetutkimuksia tai muita verkkokyselyitä. Ohjelman avulla luodaan kyselyitä helposti ja ilmaiseksi. Ohjelma sopii kaikille ihmisille, jotka ovat kyselyiden kanssa tekemisessä. Sen avulla voidaan selvittää esimerkiksi, millaiset ihmiset tietyn yrityksen palveluita tai tuotteita käyttävät. Ohjelman käyttäminen vapauttaa työaikaa myös muualle, sillä sen käyttö on helppoa.

Kenelle?

 • Markkina- ja markkinointitutkimusten tekijöille
 • Pro gradu tai opinnäytetöiden tekijöille
 • Asiakastyytyväisyydestä vastaaville
 • Verkkokyselyiden tekijöille
 • Mielipidekyselyistä vastaaville henkilöille
 • Yrittäjille, jotka haluavat selvittää asioita omasta yrityksestä
 • Kaikille, jotka tekevät kyselyitä jossain määrin työ- tai henkilökohtaisessa elämässä

Mainos:

Ominaisuudet

Survio-ohjelman voi ottaa ilmaiseksi käyttöön kuka tahansa. Käyttäminen alkaa tilin luomisella, eikä se vaadi sopimuksia tai muita velvoitteita. Ohjelmassa on yli 100 valmista kyselypohjaa, ja se vapauttaa kyselyammattilaisten työaikaa, kun kaikkea ei tarvitse tehdä alusta lähtien itse. Käyttäjä voi valita ulkoasun yli 70 upeasta vaihtoehdosta ja sillä voi personalisoida omia kyselyitä. Kyselyiden tulokset on helppo analysoida ohjelmassa.

Kyselyjen tulokset on helppoa analysoida suoraan ohjelmassa.
Kyselyjen tulokset on helppoa analysoida suoraan ohjelmassa.

Kun kyselylomake on laadittu ja lähetetty vastaajille, tulosten analysointi käy helposti ja nopeasti. Myös tämä vapauttaa kyselyammattilaisten työaikaa. Tulokset ovat välittömästi käytettävissä. Tuloksista voidaan tehdä erilaisia kaavioita ja taulukkoja. Kaikissa tasoissa kyselylomakkeet voidaan lähettää mobiililaitteisiin, mikä on nykypäivänä kiva ominaisuus vastaajille. Sekä ilmais- että maksullisissa versioissa voi käyttää multimediaa kysymyksissä. Kaikissa tasoissa saa myös vastausohjeet kysymyksiin, mikä helpottaa kyselyn vastaajaa.

Kyselyn ulkoasuun ja brändäykseen voi vaikuttaa jonkin verran esimerkiksi kyselytutkimuksen painikkeita voi muokata sekä ilmais- että maksullisissa versioissa. Kahden kalliimman tason versioissa voi lisäksi tehdä brändäyksiä kyselyihin kuten esimerkiksi oma logo tutkimukseen ja alatunnisteen ja loppukiitosten muokkauksia. Lisäksi näissä kahdessa kalliimmassa tasossa voi tehdä kyselyn URL-osoitteen muokkauksia. Tavallinen kyselyiden tekijä pärjää varmasti ilmaisversiolla, sillä maksulliset ominaisuudet vaikuttavat pieniltä hienosäädöiltä kyselylomakkeeseen.

Jonkin verran eroja ilmaisversion ja maksullisten versioiden välillä on myös raportoinnissa ja tietojen viennissä. Ilmaiseksi voi viedä kaavioita vain PNG- tai SVG-muotoon. Jos tuloksista haluaa tehdä erilaisia yhteenvetoraportteja tai vastausten vientejä eri muotoja, on melkeinpä oltava maksullinen versio käytössä. Kuitenkin opinnäytetyöntekijä tai pro gradu -tutkimuksen tekijä pärjää ilmaisversiolla mahdollisesti ihan hyvin. Tuloksia voi jakaa myös verkkosivuilla ohjelman avulla.

Hinta

Survio-ohjelman käyttö on ilmaista. Ohjelmassa on kuitenkin neljä erilaista tasoa: Free, Personal, Business ja Elite. Niiden hinnat vaihtelevat. Free -versiossa on mahdollisuus 100 vastattuun kyselytutkimukseen ja valmiita kyselypohjia yli 70. Kysymyksiä tutkimukseen voi laittaa rajattoman määrän jopa ilmaisversiossa. Maksullisten tasojen vuosilaskutus alkaa yli 10 eurosta ja on yli 50 euroon asti. Eri maksullisten tasojen erot ovat pieniä ja vaatii jo tarkemman perehtyneisyyden kyselyjen maailmaan.

Survio kokemuksia

Surviota on kiitelty helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan. Myös sitä on kiitelty, että kysymyspohjiin voi lisätä omia vastauksia. Kritiikkiä on saanut se, että ilmaisversion yläraja on vain 100 vastausta per päivä. Vastauksia ei voi myöskään ladata xls-formaatissa.

Arvostelu

Survio-ohjelma vaikuttaa pätevältä ja helpolta kyselytutkimusohjelmalta. Ohjelma vaikuttaa myös turvalliselta ja luotettavalta ja luottamuksellisesti kerätyt tiedot ovat varmasti varmassa tallessa. Jos jotain kysyttävää tai ongelmatilanteita ohjelman kanssa tulisi, 24 h:n asiakastuki osaa auttaa varmasti. Ohjelmaan pääsee hyvin perehtymään nopealla rekisteröitymisellä eikä ohjelman käyttöön tarvitse sitoutua ollenkaan. Ilmaisversiolla saa jo aika hyvän käsityksen koko ohjelmasta ja sen avulla pärjää jo pitkälle.

Ohjelman maksullisten versioiden eroja on paljon ja jos niitä haluaa tarkemmin tutkia, kannattaa varata aikaa reilusti. Sivuilla on kyllä selkeä ja kattava taulukko sitä varten, mutta taulukko on todella laaja ja yksityiskohtainen. Ilmaisversion heikko kohta voi olla kaavioiden vienti vain tiettyihin, hieman ennalta tuntemattomiin muotoihin. Ohjelma on varmasti avuksi helppojen kyselyiden tekijöille ja jos tarvetta tulee saada vaativampia ominaisuuksia, voi helposti siirtyä maksullisiin tasoihin.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja kyselytyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Webropol on suomalainen kysely- ja raportointisovellus, jota hyödynnetään ympäri maailman.
 • Zeffi on kyselytyökalu, jolla pystyy helposti ja nopeasti luomaan erilaisia kyselyitä ja pyörittämään käyttäjien vastauksia haluamallaan tavalla.
 • SurveyPlanet on sovellus, jolla voit luoda täydellisen kyselyn juuri sinun tarpeisiin.
 • Surveypal on valtavan mukautuva palvelu, joka sopii siksi lähes jokaiselle yritykselle niin asiakas- kuin henkilöstökokemustenkin seurantaan.
 • Zoho Survey on uuden ajan sovellus, jolla voi muodostaa tutkimuskyselyitä muutamissa minuuteissa.
 • SurveyMonkey on hyvästä syystä johtavia kyselytutkimusalustoja.
 • Typeform on kyselyiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet erilaisten kyselyiden luomiseen.
 • QuestionPro on kokonaisvaltainen alusta kaikkiin kyselyihin, oli kyseessä sitten peruskysely tai laaja tutkimus. 

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Google Forms ilmainen kyselytyökalu, joka soveltuu niin yksityiskäyttöön kuin yrityksille.
 • SoGoSurvey on yritystason, kattavat ominaisuudet sekä vahvan tietoturvan kyselytyökalu
 • JotForm tarjoaa monipuoliset ominaisuudet lomakkeiden tekoon.
 • SurveySparrow on kyselyiden ja lomakkeiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa lisäksi kyselyiden automatisoinnin sekä analysointiominaisuudet

Aiheeseen liittyvä blogit

Kyselytyökalu – Suosituimmat työkalut esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

tekoäly

Browse arvostelu

Mikä on Browse? AI-työkalut ovat nyt kuumaa tavaraa digitaalisessa viestinnässä ja monet tekoälyn sovellukset saattavat aiheuttaa runsaudellaan valinnan vaikeutta. Kaikissa niissä on kuitenkin ensisijaisena tehtävänä nopeuttaa ja helpottaa erilaisia työtehtäviä. Browse on

Lue arvostelu
tekoäly

Scalenut arvostelu

Mikä on Scalenut? Markkinoinnin mennessä vauhdilla eteenpäin ja tuoden esille uusia trendejä, tarvitsevat yritykset työkaluja, jotka auttavat pysymään menossa mukana. Yksi monista uusista tekoälytyökaluista on Scalenut. Scalenut on niin sanottu all-in-one-sovellus, joka

Lue arvostelu
tekoäly

Craftly arvostelu

Mikä on Craftly? Maailman muuttuessa digitaalisemmaksi, ovat markkinointistrategiatkin kehittyneet sisältämään koneoppimista sekä tekoälyn käytön. Viime vuosina suosiota on saavuttanut Craftly, joka kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen. Sen

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.