SurveyMonkey arvostelu

SurveyMonkey logo.

SurveyMonkey on hyvästä syystä johtavia kyselytutkimusalustoja. Se tarjoaa hyvin monipuolisesti ratkaisuja kaikille budjeteille aina ilmaisesta versiosta räätälöitävään ja erittäin kattavaan maksulliseen versioon saakka.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 30 € / kk
Kenelle : Kenelle tahansa asiakas- ja henkilöstökokemusten seurantaan ja hallintaan
4.6/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä SurveyMonkey on?

SurveyMonkey on verkkosivusto, jolta käsin käyttäjät voivat luoda itse nopeasti ja helposti omia sähköisiä kyselylomakkeita. Tämä palvelu on avattu jo vuonna 1999 ja tämä kokenut toimija kertookin olevansa maailman johtava kyselytutkimusalusta, jonka kautta annetaan vastaukset 20 miljoonaan kysymykseen päivittäin. SurveyMonkey tarjoaa lisäksi palveluitaan suomeksi, joten sen käyttäminen ei vaadi suomalaisilta käyttäjiltä kielitaitoa. Se tarjoaa hyvin selkeäpiirteisiä ja muokattavia kyselylomakkeita, joiden täyttäminen on helppoa ja nopeaa.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

SurveyMonkey sopii kenelle tahansa niin asiakas- kuin henkilöstökokemustenkin seurantaan ja hallintaan. SurveyMonkey tarjoaa käyttöön alustan, joka pystyy muuttumaan ja kasvamaan omien kyselytarpeiden mukaan. Se auttaa myös mittaamaan ja ymmärtämään kyselyistä saatavaa palautetta tehokkailla analysointitoiminnoilla niin, että yritys voi lisätä tietojen avulla kasvuaan ja innovaatioitaan. Lisäksi kyselytutkimuspalvelu tarjoaa organisaatioille tavan tehdä yhteistyötä ja jakaa tietoja sen tiimien välillä edistyksellistä tietoturvaa käyttäen.

Mainos:

Ominaisuudet

Palvelu auttaa keräämään ja analysoimaan niin asiakas- kuin henkilöstötyytyväisyyttäkin. Se tarjoaa esimerkiksi asiakastyytyväsyys-, asiakasuskollisuus-, tapahtuma-, työpaikkatyytyväisyys-, henkilöstötutkimus-, markkinatutkimus- ja konseptin testaus -kyselyjä. Nämä kyselytutkimusmallit ovat asiantuntijoiden hyväksymiä ja niitä voidaan helposti muokata niin sisällöltä kuin ulkoasulta oman yrityksen tarpeisiin sopiviksi. Tarjolla on myös analysointityökaluja, kuten Net Promoter Score -mittari, jonka avulla yritys voi selvittää pistemäärän avulla suosittelisivatko yrityksen asiakkaat yritystä muille.

SurveyMonkeyn kyselyjä, kokeita ja mielipidetutkimuksia voi luoda kaikenlaisille kohdeyleisöille. Ne sopivat niin myynnin edistämiseen, kokouksien ja tapahtumien suunnitteluun, koulujen opetussuunnitelmien hoitamiseen, terveydenhuollon kyselytutkimuksiksi kuin esimerkiksi aatteellisiksi kyselytutkimuksiksi vaikkapa säätiöihin, taidealalle tai vapaaehtoistoimintaan. Nämä erilaiset tutkimukset voi toteuttaa erilaisia teemoja käyttäen ja brändäämällä tutkimuksen omalle yritykselleen sopivaksi vain muutamassa minuutissa. Kyselyiden fontteja ja ulkoasua voi muokata lisäämällä siihen esimerkiksi oman logon tai valitsemiaan kuvia.

SurveyMonkeyn kyselyillä on helpot jakamisominaisuudet. Kyselytutkimuksia voi jakaa turvallisesti käyttämällä joustavaa käyttöoikeuksien hallintaa. Lisäksi tutkimusten tuloksia voi esitellä erilaisten upeiden diagrammien, kaavioiden ja koontinäyttöjen avulla. Tiedostoja voi myös helposti viedä erilaisiin suosittuihin tiedostomuotoihin, kuten PDF-, PPT- ja SPSS-tiedostoihin. SurveyMonkeyn käteviin ominaisuuksiin kuuluvat myös välitön palaute kaikista asiakkaan digitaalisista kanavista sekä kätevät seulontakysymykset, joiden avulla kyselyn laatija tavoittaa juuri oikeat ihmiset kyselyynsä.

Hinta

Kyselylomakkeiden tekeminen on täysin ilmaista, mutta verkkosivusto tarjoaa myös erilaisia maksullisia lisäpalveluita ja paketteja. Tarjolla on 3 eri hintaista valmista pakettivaihtoehtoa niin yrityksille kuin yksityisillekin henkilöille. Edullisimman maksullisen palvelun, Advantagen, saa noin 30 euron kuukausihintaan. Jo tämä edullisin vaihtoehto on hyvin monipuolinen ja tarjoaa esimerkiksi kattavat analysointityökalut. Kalliimmat versiot tarjoavat vieläkin enemmän erilaisia ominaisuuksia. Yrityksille tarkoitettu Enterprise-tilaus tarjoaa erikseen hankittavia lisäominaisuuksia ja oman asiakkuuspäällikön.

Tutustu hintoihin lisää täällä.

Arvostelu

SurveyMonkey on hyvästä syystä johtavia kyselytutkimusalustoja. Se tarjoaa hyvin monipuolisesti ratkaisuja kaikille budjeteille aina ilmaisesta versiosta räätälöitävään ja erittäin kattavaan maksulliseen versioon saakka. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen kokemusten seurantaan ja tiedon analysointiin, mutta lisäksi sen kyselyt ovat ulkonäöltään monipuolisesti muunneltavissa. Se tarjoaa jopa mahdollisuuden liittää niihin oman yrityksen logo ja muutella esimerkiksi kyselyiden värejä ja kuvia. Niistä saa siten luotua juuri oman yrityksen näköisiä.

SurveyMonkeyn käyttämisen aloittaminen onnistuu vain minuuteissa sen nettisivuston kautta. Siten kuka vaan voi tehdä kyselyitä palvelun kautta vaikka saman tien ja seurata oman yrityksensä kokemuksia. SurveyMonkey tarjoaa helposti käytettävän, selkeän ja suomenkielisen sivuston, josta voi vertailla helposti eri vaihtoehtoja palveluiden ja hintojen suhteen. SurveyMonkey voi tarjota myös alennuksia, jos rekisteröi vähintään kolmen hengen yritystilauksen. Se on siis erinomainen paketti hintansa kannalta juuri yrityksille.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja kyselytyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Survio on ohjelma, jolla voi luoda erilaisia kyselyitä. Ohjelman avulla luodaan kyselyitä helposti ja ilmaiseksi.
 • Webropol on suomalainen kysely- ja raportointisovellus, jota hyödynnetään ympäri maailman.
 • Zeffi on kyselytyökalu, jolla pystyy helposti ja nopeasti luomaan erilaisia kyselyitä ja pyörittämään käyttäjien vastauksia haluamallaan tavalla.
 • SurveyPlanet on sovellus, jolla voit luoda täydellisen kyselyn juuri sinun tarpeisiin.
 • Surveypal on valtavan mukautuva palvelu, joka sopii siksi lähes jokaiselle yritykselle niin asiakas- kuin henkilöstökokemustenkin seurantaan.
 • Zoho Survey on uuden ajan sovellus, jolla voi muodostaa tutkimuskyselyitä muutamissa minuuteissa.
 • SurveyMonkey on hyvästä syystä johtavia kyselytutkimusalustoja.
 • Typeform on kyselyiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet erilaisten kyselyiden luomiseen.
 • QuestionPro on kokonaisvaltainen alusta kaikkiin kyselyihin, oli kyseessä sitten peruskysely tai laaja tutkimus.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Google Forms ilmainen kyselytyökalu, joka soveltuu niin yksityiskäyttöön kuin yrityksille.
 • SoGoSurvey on yritystason, kattavat ominaisuudet sekä vahvan tietoturvan kyselytyökalu
 • JotForm tarjoaa monipuoliset ominaisuudet lomakkeiden tekoon.
 • SurveySparrow on kyselyiden ja lomakkeiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa lisäksi kyselyiden automatisoinnin sekä analysointiominaisuudet

Aiheeseen liittyvä blogit

Kyselytyökalu – Suosituimmat työkalut esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Yksi vastaus

 1. Sovellus toimii hyvin. Olen osallistunut luottamushenkilön kyselyyn, joka koski työehtoja ja työoloja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.