Zoho Survey arvostelu

Zohp Survey-kyselytyökalun logo.

Zoho Survey on uuden ajan sovellus, jolla voi muodostaa tutkimuskyselyitä muutamissa minuuteissa. Voit luoda kyselyitä ja luoda tulokset reaaliaikaisesti. Enää ei tarvitse luoda manuaalisesti kyselyitä eri ohjelmilla ja lähettää niitä erikseen, vaan se käy käden käänteessä yhden sovelluksen avulla.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 25 € / kk. Ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Kaikille kyselynluojille
4.6/5
Android, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Zoho Survey on?

Zoho Survey on uuden ajan sovellus, jolla voi muodostaa tutkimuskyselyitä muutamissa minuuteissa. Sovellus toimii kaikilla laitteilla. Voit luoda kyselyitä ja luoda tulokset reaaliaikaisesti. Zoho Surveyssä on 25 erilaista kysymystyyppiä ja niiden avulla voit päättää, minkälaisen kyselyn luot. Sinun täytyy vain kirjautua sovellukseen ja voit aloittaa. Voit personalisoida kyselyitä omaan tyyliisi esimerkiksi monivalinnoilla tai kirjallisilla vastauksilla. Kaikkia näitä ja monia muita voi olla yhdessä kyselyssä.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun?

Zoho Survey -sovellus sopii kaikille, joiden tehtävänä on luoda kyselyitä, olitpa sitten opiskelija tai yrittäjä. Sovelluksen avulla voit tehdä vaikka opinnäytetyöhösi liittyvän kyselyn ja lähettää sen valituille. Tai jos olet yrittäjä, joka haluat saada lisätietoa asiakkaistasi, sovellus sopii myös sinulle. Enää ei kyselyiden tekemisen tarvitse olla vaikeaa ja työlästä, vaan kuka tahansa selviytyy siitä helposti. Sovellus tekee kyselyt helposti ja aikasi vapautuu muuhun.

Mainos:

Ominaisuudet

Zoho Survey -sovelluksessa on monia mielenkiintoisia ominaisuuksia ja sillä voit luoda asiakastyytyväisyys-, markkinointi-, koulutus- ja vaikka mitä muita -kyselyitä. Kyselyt voidaan lähettää monin eri tavoin esimerkiksi internetlinkeillä, sosiaalisessa mediassa QR koodein tai voit luoda jopa omia yksityisiä ryhmiä. Sovelluksen turvallisuus on varmistettu salasanasuojauksella, CAPTCHA-ominaisuudella ja SSL-salaustekniikalla. Sovelluksen käyttö on siten turvallista. Tulosten analysointi tapahtuu myös helposti ja saat tulokset jokaiseen kysymykseen nopeasti – jopa reaaliaikaisesti.

Tuloksia voi myös analysoida.
Tuloksia voi myös analysoida.

Voit analysoida tuloksia myös ristiin eri kysymyksissä ja tämä onnistuu, kun luot filtterit. Tulosten analysointi ei ole koskaan ollut tämän helpompaa ja eikä siihen mene enää useita päiviä. Analysointi tapahtuu nopeasti, ja voit hyödyntää niitä heti. Voit luoda raportit tuloksista useimmissa tiedostomuodoissa kuten esimerkiksi pdf-muodossa, excelpohjalle tai csv-tiedostona. Tiedot näihin tiedostoihin saat helposti minuuteissa eikä sinulla kulu tunteja raporttien tekemiseen.

Zoho Survey -sovellus toimii kaikilla laitteilla – sekä tietokoneilla että puhelimilla. Mobiilikäyttöä varten voit ladata ilmaisen appin, joka löytyy omasta sovelluskaupastasi ilmaiseksi. Jos teitä on useampi henkilö, jotka laativat kyselyjä, niin kollegan mielipide on tärkeä. Voit helposti pyytää kollegan mielipidettä laatimastasi kyselystä jakamalla kyselysi. Tiedon jakaminen ja siirto sovelluksen avulla on helppoa ja myös tulosten lähettäminen käy käden käänteessä. Sovellukseen voi luoda myös ryhmiä.

Hinta

Kaikkia meitä tietenkin kiinnostaa sovelluksen hinta ja voimme kertoa ilouutisen. Sovellus on ilmainen ja ilmaisversiolla voit luoda rajattoman määrän kyselyitä. Ilmaisversiossa voit luoda max 10 kysymystä ja ilmaisversiolla tavallinen käyttäjä pärjää vallan hyvin. Jos haluat investoida hieman, niin valittavana on ilmaisversion jälkeen kolme maksullista versiota, plus, pro ja enterprise. Niissä on paljon eroavaisuuksia, ja sinun kannattaakin tutustua ensin omiin kyselytarpeisiin. Sen jälkeen voit päättää, mikä versioista sopii sinulle parhaiten.

Tutustu Zoho Surveyn hintoihin lisää täällä.

Arvostelu

Kaiken kaikkiaan sovellus vaikuttaa nimenomaan uuden ajan kyselysovellukselta. Enää ei tarvitse luoda manuaalisesti eri ohjelmilla kyselyitä ja lähettää niitä erikseen, vaan kaikki tämä käy käden käänteessä yhden sovelluksen avulla. Lisäksi myös tulosten analysointiin ja raportointiin on tullut mittavat parannukset. Zoho Survey -sovelluksen avulla nämä kaikki käy helposti ja aikaa tuhlaamatta. Sovellus vaikuttaa sopivan kaikille, jotka ovat tekemisissä kyselyiden kanssa. Sovellusta onkin hyvä kokeilla ensin ilmaiseksi.

Sovelluksen hyvä puoli on myös kyselyihin personointi. Tämän ominaisuuden avulla sovellus sopii kaikkien alojen yrittäjille ja kaikkien osastojen työntekijöille. Personointi onkin oiva tapa luoda juuri oman näköisiä kyselyitä. Yritys voi luoda omat, yhtenevät pohjat kaikkien osastojen kyselyille ja tämä tuo uskottavuutta ja luotettavuutta. Sovellusta ei opi lukemalla arvosteluita, vaan kokeilemalla niiden toimivuutta. Joten iske kiinni sovellukseen ja kokeile – opit varmasti uutta!

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja kyselytyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Survio on ohjelma, jolla voi luoda erilaisia kyselyitä. Ohjelman avulla luodaan kyselyitä helposti ja ilmaiseksi.
 • Webropol on suomalainen kysely- ja raportointisovellus, jota hyödynnetään ympäri maailman.
 • Zeffi on kyselytyökalu, jolla pystyy helposti ja nopeasti luomaan erilaisia kyselyitä ja pyörittämään käyttäjien vastauksia haluamallaan tavalla.
 • SurveyPlanet on sovellus, jolla voit luoda täydellisen kyselyn juuri sinun tarpeisiin.
 • Surveypal on valtavan mukautuva palvelu, joka sopii siksi lähes jokaiselle yritykselle niin asiakas- kuin henkilöstökokemustenkin seurantaan.
 • Zoho Survey on uuden ajan sovellus, jolla voi muodostaa tutkimuskyselyitä muutamissa minuuteissa.
 • SurveyMonkey on hyvästä syystä johtavia kyselytutkimusalustoja.
 • Typeform on kyselyiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet erilaisten kyselyiden luomiseen.
 • QuestionPro on kokonaisvaltainen alusta kaikkiin kyselyihin, oli kyseessä sitten peruskysely tai laaja tutkimus. 

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Google Forms ilmainen kyselytyökalu, joka soveltuu niin yksityiskäyttöön kuin yrityksille.
 • SoGoSurvey on yritystason, kattavat ominaisuudet sekä vahvan tietoturvan kyselytyökalu
 • JotForm tarjoaa monipuoliset ominaisuudet lomakkeiden tekoon.
 • SurveySparrow on kyselyiden ja lomakkeiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa lisäksi kyselyiden automatisoinnin sekä analysointiominaisuudet

Aiheeseen liittyvä blogit

Kyselytyökalu – Suosituimmat työkalut esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.