QuestionPro-arvostelu

QuestionPro logo: Valkoinen kysymysmerkki sinisellä pohjalla.

QuestionPro on kokonaisvaltainen alusta kaikkiin kyselyihin, oli kyseessä sitten peruskysely tai laaja tutkimus. QuestionProlla kuka tahansa voi luoda kyselyn tai ammattimaisen tutkimuksen sekunneissa ja analysoida tuloksia reaaliajassa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : $129/kk, perusversio ilmainen
Kenelle : Eri alojen yrityksille, pk-yrityksille, markkinoijille, yliopistoille ja muille akateemisille tahoille
4.6/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä QuestionPro on?

QuestionPro on kokonaisvaltainen alusta kaikkiin kyselyihin, oli kyseessä sitten peruskysely tai laaja tutkimus. QuestionProlla kuka tahansa voi luoda kyselyn tai ammattimaisen tutkimuksen sekunneissa ja analysoida tuloksia reaaliajassa. QuestionPro tarjoaa myös työkalun parempaan kommunikointiin asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa.

Kenelle QuestionPro soveltuu?

 • eri alojen yrityksille
 • pk-yrityksille
 • markkinoijille
 • yliopistoille ja muille akateemisille tahoille
QuestionProlla onnistut pitämään tiiviin yhteyden työntekijöihisi. Kuva: Questionpro.com.

QuestionPro ominaisuudet

QuestionPro on yksi johtavista kyselyohjelmistoista. Sovelluksessa kyselyiden luominen onnistuu hetkessä. QuestionPro mainostaa itseään helppona ratkaisuna kyselyiden muodostaman datan muuttamisesta ymmärrettävään muotoon ja nopeiksi yhteenvedoiksi.

QuestionPro-kyselyt ovat käteviä markkinatutkimukseen. Kyselyjen pohjalta voidaan tehdä päätelmiä, jotka auttavat kasvattamaan yrityksestä markkinoidensa johtavan tekijän. Kyselytutkimus tarjoaa kvantitatiivisia ja kvalitatiivisia tuloksia, joita voidaan soveltaa yrityksen kehittämiseen. QuestionPro tarjoaa kaikki työkalut ja analyysimenetelmät, jotta kuluttajien ostokäyttäytymisen ja ajatusmaailman pukeminen sanoiksi ja toimiksi on mahdollista.

QuestionPro CX -ohjelmistolla voi yritys luoda systeemin, jolla on mahdollista hallita saatuja palautteita paremmin. Ohjelmisto tarjoaa myös NPS+ kyselyvaihtoehdot, joilla parhaiten tunnistaa ongelmakohdat, sekä toimivat ratkaisut. QuestionProlla voi tehdä myös mobiilikyselyjä.

QuestionProlla voi tehdä kyselyjä myös esimerkiksi henkilöstölle, jolloin työntekijät voivat antaa palautetta kokemuksistaan matalalla kynnyksellä. Työntekijöiden täyttämät kyselyt antavat oivalluksia työkulttuurin parantamiseen. Yritysmallin strategian rakentamisessa auttaa kyselyiden antamat vastaukset yrityksen vahvuuksista ja heikkouksista. Kommunikointi työntekijöiden kanssa paranee kyselyiden antamien tulosten kautta.

Tutustu QuestionPro:n ominaisuuksiin ja hinnoitteluun.

Mainos:

QuestionPro hinta

 • Essentials, ilmainen
 • Advanced, 99$ / kk (laskutus vuosittain)
 • Team edition, räätälöity hinta

Essentials -tilauksella käyttöönsä saa perusominaisuudet. Advanced -tilaukseen puolestaan kuuluu esimerkiksi peruspalvelusta puuttuvat monikieliset kyselyt, datan kerääminen offline-tilassa, kustomoidut sähköpostimuistutukset ja puhelimitse toimiva asiakaspalvelu.

Advanced-tilausta on mahdollista kokeilla 10 päivää ilmaiseksi.

QuestionPron kyselytyökaluilla pidät yrityksesi ajan tasalla alan muutoksista ja trendeistä. Kuva: Questionpro.com.

QuestionPro arvostelu

QuestionPro antaa ammattimaisen kuvan palveluistaan. Alusta tarjoaa hyvin kokonaisvaltaisen paketin erilaisia kyselymalleja. Sivusto on suunniteltu hyvin visuaaliseksi kokonaisuudeksi, mutta eri palvelut voisivat olla selkeämmin esitelty. Asiakaspalvelu on kuitenkin helposti löydettävissä.

Tutustu QuestionPro:n ominaisuuksiin ja hinnoitteluun.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja kyselytyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Survio on ohjelma, jolla voi luoda erilaisia kyselyitä. Ohjelman avulla luodaan kyselyitä helposti ja ilmaiseksi.
 • Webropol on suomalainen kysely- ja raportointisovellus, jota hyödynnetään ympäri maailman.
 • Zeffi on kyselytyökalu, jolla pystyy helposti ja nopeasti luomaan erilaisia kyselyitä ja pyörittämään käyttäjien vastauksia haluamallaan tavalla.
 • SurveyPlanet on sovellus, jolla voit luoda täydellisen kyselyn juuri sinun tarpeisiin.
 • Surveypal on valtavan mukautuva palvelu, joka sopii siksi lähes jokaiselle yritykselle niin asiakas- kuin henkilöstökokemustenkin seurantaan.
 • Zoho Survey on uuden ajan sovellus, jolla voi muodostaa tutkimuskyselyitä muutamissa minuuteissa.
 • SurveyMonkey on hyvästä syystä johtavia kyselytutkimusalustoja.
 • Typeform on kyselyiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet erilaisten kyselyiden luomiseen.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Google Forms ilmainen kyselytyökalu, joka soveltuu niin yksityiskäyttöön kuin yrityksille.
 • SoGoSurvey on yritystason, kattavat ominaisuudet sekä vahvan tietoturvan kyselytyökalu
 • JotForm tarjoaa monipuoliset ominaisuudet lomakkeiden tekoon.
 • SurveySparrow on kyselyiden ja lomakkeiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa lisäksi kyselyiden automatisoinnin sekä analysointiominaisuudet

Aiheeseen liittyvä blogit

Parhaat kyselytyökalut B2B-yrityksen tarpeisiin 2022

Kyselytyökalu – Suosituimmat työkalut esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.