SurveyPlanet arvostelu

Surveyplanet logo.

SurveyPlanet on sovellus, jolla voit luoda täydellisen kyselyn juuri sinun tarpeisiin. Tämä sovellus säästää todella paljon aikaa ja voit luoda kyselyitä todella vaivattomasti sekä saat vastaukset helposti eikä raportointikin käy käden käänteessä. Voit luoda rajattoman määrä kyselyitä jopa ilmaisversiolla.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 20 $ / kk, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Kaikille kyselyn laatijoille
5/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä SurveyPlanet on?

SurveyPlanet on sovellus, jolla voit luoda täydellisen kyselyn juuri sinun tarpeisiisi.

Kyselyiden tekeminen vie aikaa. Lisäksi vastausten kokoaminen ja tulosten analysointi vievät aikaa vielä kyselyn luomisen päälle. Tämä sovellus säästää siis todella paljon aikaa, ja voit luoda kyselyitä todella vaivattomasti sekä saat vastaukset helposti ja raportointikin käy käden käänteessä. Voit luoda rajattoman määrä kyselyitä jopa ilmaisversiolla.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun?

Sovelluksen tarkoitus on säästää aikaa ja vaivaa kaikilta kyselyiden tekijöiltä. Kuka tahansa voi ottaa sovelluksen käyttöön ja se sopiikin kaikille, jotka tekevät enemmän tai vähemmän kyselyistä. SurveyPlanetin missiona on olla utelias ja inspiroida luovuutta. Voit olla siis vaikkapa pro gradun tekijä tai jo kokenut kyselyasiantuntija ja kokeilla sovellusta. Sovelluksen avulla voit luoda omia personoituja kyselyitä tai käyttää valmiita kyselypohjia. Kokeile jo tänään!

Mainos:

Ominaisuudet

SurveyPlanet-sovelluksessa on laajasti ja kattavasti erilaisia ominaisuuksia. Kun olet päättänyt luoda kyselyn, voit käyttää valmiita pohjia tai kustomoida täysin omia kyselyitä. Kyselyihin voit luoda kuvavaihtoehtoja tai avoimia kysymyksiä, jolloin vastaajat saavat itse kirjoittaa vapaasti vastaukset. Kyselyt voidaan jakaa helposti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai tietyille ryhmille. Kyselyiden tulosten saaminen on helppoa ja yksinkertaista. Voit filtteröidä tuloksia ja saada ne esimerkiksi excel-, word- tai pdf -muotoihin.

Kyselyihin vastaaminen on turvallista ja tietoja ei myydä kenellekään. Kyselyissä käytetään SSL-salaustekniikkaa. Tiedot käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisesti. Voit luoda kyselyitä jopa 20 eri kielellä esimerkiksi englanniksi, arabiaksi ja kiinaksi. Mikäli olet tekemässä kahta samantyyppistä kyselyä, niin voit yhdellä painalluksella tehdä duplikaatin ensimmäisestä kyselystä ja muokata sitä. Tämän helpompaa ei kyselyiden tekeminen voi olla. Sovellukseen rekisteröityminen on helppoa ja pääset kokeilemaan kyselyiden luomista aivan saman tien.

Kyselyasetusten säätäminen on tehty helpoksi.
Kyselyasetusten säätäminen on tehty helpoksi.

SurveyPlanet-sovelluksen ulkonäkö on moderni ja helppokäyttöinen. Sivusto on haluttu luoda moderniksi, mutta kuitenkin luovaksi ja tehokkaaksi. Yrityksen missiona on olla luova, uniikki, aito ja utelias. Jos sinulle tulee kysymyksiä, niin sivuston alareunassa on helposti löydettävissä yhteistiedot. Jos puolestaan kaipaat lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä, niin napsauta GDPR-kohtaa alareunassa, niin pääset sieltä tutustumaan niihin. Käyttäjäehdot ovat myös helposti löydettävissä ja sivustolta löytyy yksityiskohtaisia ohjeita kyselyihin.

Hinta

SurveyPlanetin sovellus on ilmainen, mutta siitä on saatavilla myös maksullinen pro-versio. SurveyPlanet Pro -versiossa on muutamia ominaisuuksia, joita ilmaisversiossa ei ole, mutta ilmaisversiolla pääsee todella hyvin alkuun. Ilmaisversiossa voit luoda rajattomasti kyselyitä tai käyttää kyselypohjia. SurveyPlanet Pro -versio maksaa vuosittain 180 $ tai 20 $ kuukaudessa. Proversion käyttäjät voivat mm. kustomoida kyselyiden teemaa ja tulokset voi saada csv -muodossa. Lisäksi Proversiossa voit varastoida kyselyitä rajattomasti.

Tutustu hintoihin lisää täällä.

Surveyplanet kokemuksia

SurveyPlanetin käyttäjät ovat kehuneet sitä, että se sisältää yleiskatsauksen jokaisen kyselyistä. Lisäksi sen ilmaisversio tarjoaa paljon ollakseen ilmaisversio. Ulkoasua on sanottu siistiksi.

Puutteeksi on koettu se, että työkalu ei mahdollista kyselyjen järjestämistä kansioihin. Sovelluksen selkeys ja helppokäyttöisyys ovat jakaneet mielipiteitä.

Arvostelu

Kaiken kaikkiaan vaikuttaa siltä, että SurveyPlanet on tehty käyttäjiä varten. Sovelluksessa on otettu huomioon käyttäjien vaatimukset koskipa ne kyselyitä tai sivustoa. Sovellus on tehty todella helpottamaan kyselyiden tekemistä ja vastausten analysointia. Tämä tulee säästämään yrityksiltä aikaa ja rahaa. Sovellus on lisäksi suunniteltu kaikille eli ei ole väliä, minkä toimialan kyselyitä olet tekemässä. Voit luoda asiakastyytyväisyys-, markkinointi-, tai hr-kyselyitä. Sovellus sopii kaikille yrityksille.

Sovelluksen yksinkertaisuus näkyy myös siinä, että on olemassa vain kaksi hintaluokkaa – joko ilmaisversio tai pro-versio. Voit kokeilla sovellusta ilmaiseksi ja jos kaipaat enemmän ominaisuuksia päätyä pro-versioon. Mutta jo ilmaisversiollakin pääsee todella pitkälle eikä moni perustason kyselyiden tekijä edes kaipaa pro-versiota. Voit tutustua sovelluksen takana olevaan yritykseen, sillä sivustolta löytyy yrityksen Linkedin-, Facebook-, ja Twitter-kanavat. SurveyPlanet vaikuttaa hyvin kehitetyltä ja hyvin modernilta.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja kyselytyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Survio on ohjelma, jolla voi luoda erilaisia kyselyitä. Ohjelman avulla luodaan kyselyitä helposti ja ilmaiseksi.
 • Webropol on suomalainen kysely- ja raportointisovellus, jota hyödynnetään ympäri maailman.
 • Zeffi on kyselytyökalu, jolla pystyy helposti ja nopeasti luomaan erilaisia kyselyitä ja pyörittämään käyttäjien vastauksia haluamallaan tavalla.
 • SurveyPlanet on sovellus, jolla voit luoda täydellisen kyselyn juuri sinun tarpeisiin.
 • Surveypal on valtavan mukautuva palvelu, joka sopii siksi lähes jokaiselle yritykselle niin asiakas- kuin henkilöstökokemustenkin seurantaan.
 • Zoho Survey on uuden ajan sovellus, jolla voi muodostaa tutkimuskyselyitä muutamissa minuuteissa.
 • SurveyMonkey on hyvästä syystä johtavia kyselytutkimusalustoja.
 • Typeform on kyselyiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet erilaisten kyselyiden luomiseen.
 • QuestionPro on kokonaisvaltainen alusta kaikkiin kyselyihin, oli kyseessä sitten peruskysely tai laaja tutkimus.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Google Forms ilmainen kyselytyökalu, joka soveltuu niin yksityiskäyttöön kuin yrityksille.
 • SoGoSurvey on yritystason, kattavat ominaisuudet sekä vahvan tietoturvan kyselytyökalu
 • JotForm tarjoaa monipuoliset ominaisuudet lomakkeiden tekoon.
 • SurveySparrow on kyselyiden ja lomakkeiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa lisäksi kyselyiden automatisoinnin sekä analysointiominaisuudet

Aiheeseen liittyvä blogit

Kyselytyökalu – Suosituimmat työkalut esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.