Webropol arvostelu

Webropol on suomalainen kysely- ja raportointisovellus, jota hyödynnetään ympäri maailman. Webropolin klassisimpia ominaisuuksia ovat eittämättä monipuoliset ja viimeistellyt kysely- ja raportointityökalut, joiden avulla online-kyselyprojektien laatiminen ja toteuttaminen on helppoa ja nopeaa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : sopimuksen mukaan
Kenelle : Eri kokoisille yrityksille, työpaikoille ja oppilaitoksille
4.1/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Webropol on

Webropol on suomalainen kysely- ja raportointisovellus, jota hyödynnetään ympäri maailman. Sovelluksella on yli 70 000 käyttäjää yli 2 000:ssa eri yrityksessä ja työyhteisössä, ja esimerkiksi Pohjoismaissa se on alansa ykkönen. Webropol tarjoaa nopean ja monipuolisen tavan kyselytutkimusten laatimiseen. Sen avulla saadaan paitsi laadittua kyselyitä myös kerättyä, analysoitua ja jalostettua tietoa. Helppokäyttöinen ja luotettava sovellus soveltuu täydellisesti ammattimaiseen käyttöön.

Kenelle?

 • Eri kokoisille yrityksille aina pienyrityksistä suuriin, monikansallisiin yrityksiin.
 • Julkisen sektorin työpaikoille.
 • Oppilaitoksille.
 • Mahdollistaa nopeat ja simppelit kyselyt ja raportoinnit.
 • Tarvittaessa mukautuu myös kattaviksi ja monimutkaisiksi kyselyiksi.

Mainos:

Ominaisuudet

Webropolin klassisimpia ominaisuuksia ovat eittämättä monipuoliset ja viimeistellyt kysely- ja raportointityökalut, joiden avulla online-kyselyprojektien laatiminen ja toteuttaminen on helppoa ja nopeaa. Sovellus auttaa prosessin jokaisessa vaiheessa: Voit esimerkiksi luoda pikakyselyn suoraan Outlookissa ja hyödyntää valmiita ulkoasupohjia. Voit automatisoida kyselyitä, kyselykutsuja ja kiitosviestejä. Voit hyödyntää niin sähköpostia, sosiaalista mediaa, tekstiviestejä, tabletteja, Instant feedback -palautelaitetta kuin kyselyn verkkosivuille upottamistakin.

Webropolin online-kyselytutkimusten työkalut ovat kattavat.
Webropolin online-kyselytutkimusten työkalut ovat kattavat.

Kyselyn luomisen ja toteuttamisen lisäksi Webropol tarjoaa täyden raportointipalvelun. Visuaalisuus on yksi Webropolin olennaisista ominaisuuksista, ja se korostuu kyselyiden vastauksia analysoitaessa ja raportoitaessa. Sovellus visualisoi esimerkiksi avainluvut, jotka voidaan edelleen jakaa helposti koko henkilöstön tietoisuuteen. Lisäksi tietoa voidaan jakaa vaikkapa koko organisaatiolle niin videoina, teksteinä kuin kuvinakin. Raportointivaihetta tehostavat visualisoinnin lisäksi muun muassa automatisoinnit ja ajastukset sekä monipuoliset vertailu- ja suodatusmahdollisuudet.

Webropol 3.0 kysely- ja raportointisovellus tarjoaa perustoimintojen ja palveluidensa kylkeen lukuisia lisämoduuleita, jotka täydentävät sitä ja sen ominaisuuksia. eTest-moduulilla voidaan luoda erilaisia testejä ja kokeita. 360-moduulilla taas saadaan avaimia henkilöstön ja johdon kehittämiseen, Hierarchy-moduuli on suunnattu nimenomaan suuryrityksille. Direct-kyselyillä voidaan hoitaa esimerkiksi päivittäinen tai viikoittainen palautteenanto, ja Events-moduulilla luodaan tapahtumakutsuja ja ilmoittautumislomakkeita. Case Management -sovellus taas antaa työkaluja esimerkiksi hakemusten ja palautelomakkeiden jatkokäsittelyyn.

Webropolin lukuisat työkalut ja ominaisuudet palvelevat mitä monipuolisimpia tarkoitusperiä. Sovelluksen avulla saadaan tietoa ja toisaalta kehittämisideoita muun muassa seuraavista seikoista: asiakaspalvelun laadusta ja asiakaspalautteista, työtyytyväisyydestä ja työviihtyvyyden epäkohdista sekä henkilöstön osaamisesta ja kehitystarpeista. Lisäksi Webropolilla onnistuvat monipuolisuutensa ansiosta niin markkinatutkimukset, kurssiarviot kuin laadunvarmistus ja laadun mittaaminen. Sovellusta voi käyttää itse tai ulkoistaa tiettyjä tutkimuksia osin tai kokonaan itse Webropolille.

Hinta

Sovelluksen käyttöön ottamisesta kiinnostuneet voivat jättää Webropolin sivustolla tarjouspyynnön. Pyynnön yhteydessä kartoitetaan, minkälaisista palveluista yritys on kiinnostunut, ja lisäksi tarjouksen pyytäjä voi laatia vapaamuotoisen viestin. Sovelluksen hintahaitari on erittäin suuri, sillä se riippuu muun muassa yrityksen koosta ja tarpeista: 12 kuukauden sopimuskauden hinta vaihtelee 1 000–40 000 euron (+ alv) välillä. Huomaa, että ennen varsinaisen tarjouksen pyytämistä voit myös pyytää sovelluksen yksityisesittelyä tai lisätietoa.

Webropol kokemuksia

Käyttäjät ovat kiitelleet Webropolia sen monipuolisuudesta, luovuudesta ja hyödyllisyydestä kyselyjen saralla. Webropolin tarjoama data on koetty hyödylliseksi yrityksen kehittämisen kannalta. Kritiikkiä Webropol on saanut sivujen hitaista latausajoista. Jotkut ovat myös sanoneet, että kaikki kyselyjen antama tieto ei välttämättä ole tarpeellista.

Arvostelu

Webropol on valtavan suosittu, eikä ihme. Kyseessä on eittämättä yksi markkinoiden monipuolisimmista kysely- ja raportointisovelluksista. Kun perussovelluksen kylkeen lisätään vielä lukuisia lisämoduuleita, ovat sovelluksen mahdollisuudet ja käyttökohteet erittäin laajat: kyse ei todellakaan ole pelkistä kyselylomakkeista, vaan Webropol painottaa vahvasti myös osaamistaan niin asianhallinnan apurina kuin tiedolla johtamisen oikeana kätenä. Vaikka monimuotoisuus voi kuulostaa äkkiseltään hämmentävältä, on sovellus kuitenkin suhteellisen yksinkertainen käyttää.

Webropolin hintaskaala on äkkiseltään hurja, mutta se kertoo ennen kaikkea sovellusta käyttävän asiakaskunnan monimuotoisuudesta. Jos sovelluksen työkalut ovat edes suht aktiivisessa käytössä, maksaa se itsensä takaisin. Jos tarjouksen pyytäminen kuitenkin mietityttää, on päätökselle saatavissa tukea monin tavoin. Yksi vaihtoehto on soittaa arkisin palvelevaan asiakastukeen. Lisäksi sovelluksen käytöstä on saatavilla niin yksityisesittelyjä, lisätietoa kuin monikanavaista koulutustakin yrityksen verkkosivujen kautta.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja kyselytyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Survio on ohjelma, jolla voi luoda erilaisia kyselyitä. Ohjelman avulla luodaan kyselyitä helposti ja ilmaiseksi.
 • Webropol on suomalainen kysely- ja raportointisovellus, jota hyödynnetään ympäri maailman.
 • Zeffi on kyselytyökalu, jolla pystyy helposti ja nopeasti luomaan erilaisia kyselyitä ja pyörittämään käyttäjien vastauksia haluamallaan tavalla.
 • SurveyPlanet on sovellus, jolla voit luoda täydellisen kyselyn juuri sinun tarpeisiin.
 • Surveypal on valtavan mukautuva palvelu, joka sopii siksi lähes jokaiselle yritykselle niin asiakas- kuin henkilöstökokemustenkin seurantaan.
 • Zoho Survey on uuden ajan sovellus, jolla voi muodostaa tutkimuskyselyitä muutamissa minuuteissa.
 • SurveyMonkey on hyvästä syystä johtavia kyselytutkimusalustoja.
 • Typeform on kyselyiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet erilaisten kyselyiden luomiseen.
 • QuestionPro on kokonaisvaltainen alusta kaikkiin kyselyihin, oli kyseessä sitten peruskysely tai laaja tutkimus.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Google Forms ilmainen kyselytyökalu, joka soveltuu niin yksityiskäyttöön kuin yrityksille.
 • SoGoSurvey on yritystason, kattavat ominaisuudet sekä vahvan tietoturvan kyselytyökalu
 • JotForm tarjoaa monipuoliset ominaisuudet lomakkeiden tekoon.
 • SurveySparrow on kyselyiden ja lomakkeiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa lisäksi kyselyiden automatisoinnin sekä analysointiominaisuudet

Aiheeseen liittyvä blogit

Kyselytyökalu – Suosituimmat työkalut esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 3.7 / 5. Arvioiden määrä: 3

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.