Typeform arvostelu

Typeform-kyselytyökalun logo.

Typeform on kyselyiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet erilaisten kyselyiden luomiseen.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 25 $/kk, Ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Myynti,-markkinointi ja asiakastyytyväisyystiimit sekä markkinointitutkimuksen parissa työskentelevät
4.7/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Typeform?

Typeform on helppokäyttöinen ja monipuolinen kyselytyökalu. Kyseessä on työkalu, jolla kyselyistä saa vastaajalle selkeän ja miellyttävän. Kyselystä on mahdollista tehdä erittäin visuaalinen ja näyttävä, jolloin kyselyn suorittaminen loppuun on vastaajalle miellyttävämpää kuin tavallisten ilmeettömien kyselyiden täyttäminen. Typeform mahdollistaa kuvien ja videon lisäämisen kyselyjen yhteyteen, ja sillä on mahdollista esittää vastaajalle yksi kysymys kerrallaan. Vastaaja keskittyy parhaiten juuri siihen kysymykseen ja lomakkeesta saadaan parempaa dataa.

Kenelle ja minkä ongelman Typeform ratkaisee?

Asiakkaiden näkemyksien kartoitus on yrityksen toiminnan ja kehittymisen kannalta erittäin olennainen asia. Asiakastyytyväisyyttä ja mielipidemittauksia on tehty jo pitkään, mutta ongelmana on ollut vastaajan keskittymiskyvyn herpaantuminen ja monivalintaisissa kysymyksissä vastausten osuminen juuri oikeaan. Moni myös menettää mielenkiinnon pitkiä kyselyjä täyttäessä ja jättää vastaamisen kesken. Tämä tietysti vaikuttaa olennaisesti kyselyn lopputuloksiin ja voi pahimmillaan johtaa vääriin päätöksiin ja sitä kautta tulla kalliiksi yritykselle.

Typeform kysely sisältää muun muassa arviointeja
Typeformin avulla esimerkiksi asiakastyytyväisyyslomakkeen tekeminen käy käden käänteessä.

Mainos:

Ominaisuudet

Typeform sisältää monia yrittäjän kannalta näppäriä ominaisuuksia, joita muut vastaavat palvelut eivät ole vielä tarjonneet. Kyselyn yhteyteen on mahdollista liittää niin kuvaa kuin videotakin, joten kysely pysyy vastaajalle mielekkäänä. Kuvia tai videoita liittämällä on mahdollista kysyä asiakkaalta suoraa palautetta jostakin tietystä tuotteesta tai mainoksesta. Tämä on erittäin tärkeää, kun mitataan markkinoinnin toimivuutta tai jonkin tietyn tuotteen kohderyhmän segmentointia ja asiakkaiden näkemystä tuotteesta.

Typeform-kyselyn ulkoasu
Typeform tarjoaa monipuolisesti ominaisuuksia, joiden avulla kyselystä saa mielenkiintoisemman.

Tilastot klikkauksista ja sivuilla vietetystä ajasta ovat myös tärkeitä, mutta jättävät paljon tulkinnan varaan, eivätkä ne kerro suoraan asiakkaan mielipidettä. Kyselytyökalu on siksi yrittäjän liiketoiminnan kehittämisen ja markkinoinnin kannalta tärkeä työväline, koska sillä saadaan tarkempaa ja aidompaa dataa suoraan asiakkailta. Sen voi helposti upotaa kotisivuilleen, jakaa sähköpostilistan asiakkaille tai jakaa linkkinä, ja tulokset saa selkeänä raporttina, jota on helppo lukea.

Typeform on myös integroitavissa useiden muiden sovellusten kanssa, kuten Exceliin, Google Formsiin, HubSpotiin tai Slackiin. Integraatiot helpottavat monin tavoin yrittäjän toimintaa, kun tuloksia ei erikseen tarvitse jakaa muille. Tulokset kulkevat reaaliajassa kaikille niitä tarvitseville. Ajallinen säästö ei välttämättä ensiksi kuulosta kovin isolta. Loppujen lopuksi kyselyiden tekeminen, tulosten analysointi ja niiden jakaminen voivat viedä yllättävän paljon aikaa, mikä on aina jostakin muusta pois.

Hinta

Typeformista on olemassa ilmaisversio, jota kokeilemalla saa käsitystä kyselytyökalun toiminnasta. Maksullisilla versioilla kuitenkin saa paljon lisäominaisuuksia käyttöönsä, ja hinnoittelu riippuu tarvittavasta ominaisuuksien määrästä.

Typeform on tuotteistettu kolmeen erilaiseen maksulliseen pakettiin, joiden hinnassa vaikuttaa eniten kyselyyn vastaavien henkilöiden kuukausittainen lukumäärä. Basic-paketti sopii pienyrittäjälle, Plus keskisuurelle yritykselle ja Business on jo isoille yrityksille tarpeellinen. Hinnat vaihtelevat 25 ja 83 dollarin välillä kuukaudessa. Lue lisää Typeformin hinnoittelusta ja ilmaisversiosta.

Typeform kokemuksia

Typeformin saama palaute on pääosin hyvää. Se on saanut kiitosta esimerkiksi siitä, että se on hyödyllinen sovellus tiedon keräämiseen. Sen kyselypohjia on pidetty selkeinä, se on hyvin intuitiivinen ja sen käyttö vie vain vähän aikaa. Sen sijaan sen logiikoita on kritisoitu hankaliksi ja vaikeasti ymmärrettäviksi.

Typeform arvostelu

Typeform on monipuolinen kyselytyökalu yrittäjälle, joka tarvitsee tarkkaa ja aitoa dataa liiketoiminnan, tuotteen tai palvelun kehittämiseen. Asiakkaiden mielenkiinto on helppoa pitää yllä monipuolisella ja selkeällä kyselyllä, joka on visuaalisestikin näyttävä ja viihdyttävä. Typeform myös vahvistaa yrityksen brändiä ja tuo tylsän lomakkeen täyttämisen sijaan tunteen, että asiakkaan mielipidettä kuunnellaan. Asiakas sitoutuu paremmin yrityksen kanta-asiakkaaksi, kun hän kokee voivansa vaikuttaa yrityksen toimintatapoihin ja tuotevalikoimaan. Typeformin käyttöönotto on helppoa, sillä tarjolla on kattava valmiiden kyselypohjien kirjasto.

Käyttäjien kokemuksia työkalun käytöstä on paljon tarjolla. Käyttäjät ovat pitäneet ilmaisen version käytöstä, mutta ilmaisella versiolla kyselyn pituutta ja vastaajien määrää on rajattu rajusti. Pieneen ja satunnaiseen kyselyyn ilmaisversio voi olla toimiva, mutta jos kysymyksiä tarvitaan enemmän kuin 10, niin silloin jokin maksullisista paketeista palvelee yrittäjän tarpeita paremmin. Hinta-laatusuhteeltaan työkalu on edullinen ja se säästää yrittäjän aikaa merkittävästi. Ja kaikki toiminnot ovat käytössä Premium-paketissa.

Testaa Typeformia ilmaiseksi: Klikkaa tästä

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja kyselytyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Survio on ohjelma, jolla voi luoda erilaisia kyselyitä. Ohjelman avulla luodaan kyselyitä helposti ja ilmaiseksi.
 • Webropol on suomalainen kysely- ja raportointisovellus, jota hyödynnetään ympäri maailman.
 • Zeffi on kyselytyökalu, jolla pystyy helposti ja nopeasti luomaan erilaisia kyselyitä ja pyörittämään käyttäjien vastauksia haluamallaan tavalla.
 • SurveyPlanet on sovellus, jolla voit luoda täydellisen kyselyn juuri sinun tarpeisiin.
 • Surveypal on valtavan mukautuva palvelu, joka sopii siksi lähes jokaiselle yritykselle niin asiakas- kuin henkilöstökokemustenkin seurantaan.
 • Zoho Survey on uuden ajan sovellus, jolla voi muodostaa tutkimuskyselyitä muutamissa minuuteissa.
 • SurveyMonkey on hyvästä syystä johtavia kyselytutkimusalustoja.
 • Typeform on kyselyiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet erilaisten kyselyiden luomiseen.
 • QuestionPro on kokonaisvaltainen alusta kaikkiin kyselyihin, oli kyseessä sitten peruskysely tai laaja tutkimus.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Google Forms ilmainen kyselytyökalu, joka soveltuu niin yksityiskäyttöön kuin yrityksille.
 • SoGoSurvey on yritystason, kattavat ominaisuudet sekä vahvan tietoturvan kyselytyökalu
 • JotForm tarjoaa monipuoliset ominaisuudet lomakkeiden tekoon.
 • SurveySparrow on kyselyiden ja lomakkeiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa lisäksi kyselyiden automatisoinnin sekä analysointiominaisuudet

Aiheeseen liittyvä blogit

Parhaat kyselytyökalut B2B-yrityksen tarpeisiin 2022

Kyselytyökalu – Suosituimmat työkalut esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.