Zeffi arvostelu

Zeffi on kyselytyökalu, jolla pystyy helposti ja nopeasti luomaan erilaisia kyselyitä ja pyörittämään käyttäjien vastauksia haluamallaan tavalla. Zeffistä voi hyötyä esimerkiksi markkinoinnin kartoittamisessa, asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyyden kartoittamisessa tai tieteellisessä tutkimuksessa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 29 €/kk, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Kyselyjen laatijoille laidasta laitaan
4.0/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Zeffi on

Zeffi on suomalainen kyselytyökalu, jolla pystyy helposti ja nopeasti luomaan erilaisia kyselyitä ja pyörittämään käyttäjien vastauksia haluamallaan tavalla. Zeffiä mainostetaan markkinoiden fiksuimpana ja yksinkertaisimpana kyselytyökaluna, ja sovellus onkin panostanut siihen, että kyselyn luominen ja analysointi onnistuu todella helposti vasta-alkajankin toimesta. Zeffin käyttöä varten ei siis tarvita tilastotieteiden loppututkintoa tai paksua käyttöohjekirjaa, sillä sovelluksen tekoäly auttaa tekijää joka vaiheessa. Zeffistä on saatavana ilmaisversio.

Kenelle?

 • Soveltuu esimerkiksi markkinointitutkimuksiin, asiakastyytyväisyys- tai työtyytyväisyyskyselyihin.
 • Soveltuu myös tieteelliseen tutkimukseen tutkijoille tai opiskelijoille.
 • Monipuolisen datan pyörittämismahdollisuuksien ansiosta soveltuu myös toistuviin kyselyihin.
 • Soveltuu esimerkiksi ostosten jälkeiseen tyytyväisyyskyselyyn.
 • Koska kyselyn voi tehdä usealla eri kielellä, Zeffi soveltuu myös monikansalliseen käyttöön.

Mainos:

Ominaisuudet

Zeffistä löytyy kolme hienoa ominaisuutta, jotka erottavat sen muista kyselytyökaluista markkinoilla. Ensinnäkin Zeffistä löytyy uniikki Design bot -ominaisuus, jonka avulla se pystyy luomaan nettisivujesi osoitteen perusteella niihin sopivan ulkoasun kyselyllesi. Tämä säästää paljon aikaa graafisen ilmeen säätämisestä itse kyselyn tekemiseen ja varmistaa sen, että asiakkaillesi lähettämä kysely näyttää selkeästi sinun lähettämältäsi, eikä vain joltain geneeriseltä kyselytyökalun rakentamalta sivustolta.

Zeffin nelikenttäkysymys
Zeffin nelikenttäkysymys

Toiseksi Zeffi pystyy rakentamaan tekoälyn avulla erittäin ymmärrettävän ja selkeän analyysin ja raportin kyselyn vastauksista. Sen sijaan, että tietoja tarvitsisi ladata Exceliin tai muuhun tilasto-ohjelmistoon, pystyy Zeffin saamia tietoja pyörittämään hyvin monipuolisesti itse sovelluksessa, ilman laajaa osaamista tilastotieteestä tai siihen liittyvistä ohjelmistoista. Tärkeimmät kuvaajat ja avainluvut saa esiin yhdellä hiirenklikkauksella, ja palvelusta saa monia erilaisia esitystapoja kaikelle informaatiolle.

Kolmanneksi Zeffin tiedot ja kontaktit keskustelevat yli yksittäisten kyselyjen. Voit siis hyödyntää aiemmissa kyselyissä saamiasi vastauksia yhdessä uusien kyselyiden datan kanssa, ja esimerkiksi lähettää automaattisesti uuden kyselyn kaikille, jotka ovat vastanneet aiempiin kyselyihisi. Tämä helpottaa etenkin pitkällä aikavälillä tapahtuvan tutkimuksen tekemistä kyselyiden avulla, ja säästää paljon kyselyjen tekijän aikaa ja vaivaa, kun tietoja ei tarvitse joka kerta kirjata uudelleen.

Lisäksi Zeffi tekee itse kyselyn rakentamisen ja siihen vastaamisen helpoksi. Kyselyä tehdessä on käytettävissä laaja valikoima erilaisia kysymystyyppejä, mukaan lukien Zeffin omat älykkäät kysymykset. Oman kyselyn rakentaminen ei kestä kauaa eikä vaadi koodaus- tai tietotekniikkaosaamista, vaan kuka tahansa pystyy suoriutumaan yksinkertaisen kyselyn rakentamisesta nopeasti. Myös monimutkaisempien kyselyiden rakentaminen onnistuu. Kyselysivustot ovat myös kyselyn vastaajan näkökulmasta nopeita ja sujuvia käyttää.

Hinta

Zeffin hinnoittelu on selkeää. Heiltä löytyy neljä eri versiota sovelluksestaan: Free, Smart, Genius ja Master. Free on luonnollisestikin ilmainen versio, josta on kuitenkin riisuttu suurin osa ominaisuuksista pois. Muissa versioissa on kuukausimaksu, joka vaihtelee 29 eurosta 599 euroon kuukaudessa. Yksittäisen kyselyn tekevä käyttäjä pärjää erinomaisesti ilmaisella versiolla, mutta maksullisilla sovelluksilla pääsee hyötymään Zeffin kilpailijoista erottavista ominaisuuksista aivan eri tavalla.

Zeffi kokemuksia

Käyttäjiltä Zeffi on saanut kiitosta selkeydestään, kätevyydestään ja helppokäyttöisyydestään. Myös sen monikäyttöisyys ja kotimaisuus on nostettu esiin.

Arvostelu

Zeffi tarjoaa loistavan työkalun erilaisten kyselyiden rakentamiseen moniin eri käyttötarkoituksiin. Zeffistä voi hyötyä esimerkiksi markkinoinnin kartoittamisessa, asiakkaiden ja/tai työntekijöiden tyytyväisyyden kartoittamisessa tai tieteellisessä tutkimuksessa. Erilaiset paketit ilmaisesta täyteen Master-tasoon varmistavat sen, että kaikenlaisille käyttäjille opiskelijoista suuriin yrityksiin asti löytyy sopiva malli. Käyttö on tehty niin yksinkertaiseksi, että Zeffiä osaa käytännössä kuka tahansa vähän tietokoneita käyttänyt henkilö hyödyntää työssään.

Asioiden tutkiminen, oli kyseessä sitten asiakaskokemus, tyytyväisyys omaan työhön tai markkinoinnin tehokkuuden kartoittaminen, koetaan usein vaivalloiseksi ja kalliiksi. Zeffi tuo tämän kaiken kenen tahansa ulottuville, ja vieläpä paketissa, jossa sen käyttö on aidosti yksinkertaista ja nopeaa. Koska Zeffistä löytyy ilmainen versio, kannattaa sitä vähintäänkin kokeilla ja katsoa, millaista tietoa saa itselleen käyttöön muutamassa hetkessä. Kokemus voi olla erittäin silmiä avaava.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja kyselytyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Survio on ohjelma, jolla voi luoda erilaisia kyselyitä. Ohjelman avulla luodaan kyselyitä helposti ja ilmaiseksi.
 • Webropol on suomalainen kysely- ja raportointisovellus, jota hyödynnetään ympäri maailman.
 • Zeffi on kyselytyökalu, jolla pystyy helposti ja nopeasti luomaan erilaisia kyselyitä ja pyörittämään käyttäjien vastauksia haluamallaan tavalla.
 • SurveyPlanet on sovellus, jolla voit luoda täydellisen kyselyn juuri sinun tarpeisiin.
 • Surveypal on valtavan mukautuva palvelu, joka sopii siksi lähes jokaiselle yritykselle niin asiakas- kuin henkilöstökokemustenkin seurantaan.
 • Zoho Survey on uuden ajan sovellus, jolla voi muodostaa tutkimuskyselyitä muutamissa minuuteissa.
 • SurveyMonkey on hyvästä syystä johtavia kyselytutkimusalustoja.
 • Typeform on kyselyiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa monipuoliset ominaisuudet erilaisten kyselyiden luomiseen.
 • QuestionPro on kokonaisvaltainen alusta kaikkiin kyselyihin, oli kyseessä sitten peruskysely tai laaja tutkimus. 

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Google Forms ilmainen kyselytyökalu, joka soveltuu niin yksityiskäyttöön kuin yrityksille.
 • SoGoSurvey on yritystason, kattavat ominaisuudet sekä vahvan tietoturvan kyselytyökalu
 • JotForm tarjoaa monipuoliset ominaisuudet lomakkeiden tekoon.
 • SurveySparrow on kyselyiden ja lomakkeiden tekemiseen tarkoitettu työkalu. Se tarjoaa lisäksi kyselyiden automatisoinnin sekä analysointiominaisuudet

Aiheeseen liittyvä blogit

Kyselytyökalu – Suosituimmat työkalut esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 4

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.