Visma Tiima arvostelu

Visma logo, yksinkertainen ikoni kellosta ja ihmisestä

Visma Tiima on helppokäyttöinen sovellus työajanseurantaan. Visma Tiimalla työaikaa voidaan kohdistaa esimerkiksi projekteille tai kustannuspaikoille.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 137 €/kk
Kenelle : Asiantuntijaorganisaatioille, toimihenkilöille ja työntekijöille, liitoille ja järjestöille
2.7/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Tiima on

Visma Tiima on helppokäyttöinen sovellus työajanseurantaan. Työaikaa, lomia ja poissaoloja on kätevää seurata yhdellä sovelluksella. Työaikaa ja liukumia voi seurata selaimessa tai mobiilisovelluksessa leimaamalla, ja myös leimauspäätteen käyttäminen on mahdollista. Visma Tiimalla työaikaa voidaan kohdistaa esimerkiksi projekteille tai kustannuspaikoille. Tiimassa työaikaa voidaan tulkita työaikalain, työehtosopimusten ja paikallisten sopimusten pohjalta, jolloin palkantulkinta toteutuu aina oikein. Lomatoiveiden ja poissaolojen esittäminen ja hyväksyminen käy Tiimalla helposti.

Kenelle?

 • Asiantuntijaorganisaatioille
 • Valmistavan teollisuuden toimihenkilöille ja työntekijöille
 • Liitoille ja järjestöille

Ominaisuudet

Visma Tiiman ominaisuudet tekevät työajan hallinnasta vaivatonta. Työaikalainsäädännön vaatimusten mukaisesti työntekijöiden työaikaa tulee seurata. Tiiman avulla tämä on helppo täyttää koko henkilöstön osalta. Tiimassa työntekijällä ja esimiehillä on näkymä tehtyihin tunteihin, enimmäistyöaikaan ja liukumasaldoon. Työajan leimaaminen käy kätevästi selaimessa, mobiilisovelluksessa tai leimauspäätteellä. Kirjaukset voidaan Tiimassa kohdistaa tarvittaessa eri projekteille tai kustannuspaikoille. Projektien kannattavuutta on helppo seurata, ja työaikaa voidaan kohdistaa oikeaan paikkaan.

Tiiman avulla työaikaa hallitaan vaivattomasti.

Lomien ja poissaolojen käsitteleminen on Tiimassa helppoa niin esimiehille kuin työntekijöillekin. Yhdestä näkymästä on mahdollista nähdä, milloin oma tiimi on paikalla ja milloin poissa. Lomia ja poissaoloja hallinnoidaan kalenterinäkymässä. Tiimalla työntekijä voi kirjata helposti toiveensa lomien ja poissaolojen suhteen. Esimiehille lomien ja saldojen hallinnointi sekä hyväksyminen on tehty helpoksi ja käteväksi. Visma Tiiman avulla työntekijän on myös helppo pysyä ajan tasalla omien vuosilomapäivien määrästä.

Tiiman esimiehille suunnitellut työkalut tuovat läpinäkyvyyttä työajan hallintaan ja säästävät aikaa. Tiiman avulla myös työntekijöillä on näkyvyys ja muokkausmahdollisuus tuntikirjauksiin. Visma Tiiman kautta aikaa on mahdollista säästää myös viemällä työaikamerkinnät suoraan palkanlaskentaan. Tiimassa onnistuu työaikalain, työehtosopimusten sekä paikallisten sopimusten huomiointi palkkatulkinnassa. Myös eri työehtosopimusten ja työaikamuotojen tulkinta rinnakkain käy helposti. Näin Visma Tiiman avulla palkka tuleekin aika maksettua oikein ja tasapuolisesti.

Tiima auttaa yritystä myös ymmärtämään miten heillä töitä tehdään. Liiketoimintaa voidaan kehittää hyödyntämällä Tiimasta saatavaa dataa. Myös työntekijöiden työhyvinvointiin voidaan kiinnittää huomiota ja sitä voidaan parantaa Tiiman tietojen pohjalta. Tiimaan on mahdollista asettaa notifikaatioita ilmoittamaan enimmäistyöajan rajojen lähestymisestä. Tiiman avulla etä- ja lähityön tasapainoa on helpompi seurata. Visma Tiima on myös helppo yhdistää muihin järjestelmiin. Sen voi esimerkiksi integroida suoraan palkanlaskentaan.

Hinta

Visma Tiiman Standard-tason saa käyttöön alkaen 137 eurolla kuukaudessa (tilanne 19.11.2021). Sen avulla on mahdollista kohdistaa ja seurata työaikaa sekä hallita lomia ja poissaoloja. Standard-tasoon sisältyy myös liukumasaldojen hallinta sekä optio asiakaskohtaisiin rajapintoihin. Professional-tason kautta on saatavilla kaikki, mitä tarvitaan monipuoliseen työajan seurantaan ja tulkintaan. Siihen sisältyy esimerkiksi eri alojen TES-tulkinta, työajan kohdistaminen seurantakohteille, työvuorojen kirjaaminen sekä työaikapankki. Professional-tason hintaa voi tiedustella suoraan Visma Tiimalta.

Mainos:

Tiima kokemuksia

Pienet yritykset ovat kehuneet, että Standard-paketti on täyttänyt hyvin heidän tarpeensa. Ominaisuudet on koettu laajoiksi ja monipuolisiksi. Sen sijaan Tiiman käyttöliittymää on kritisoitu kököksi ja amatöörimäiseksi. Myös ulkonäkö on aiheuttanut negatiivisia tuntemuksia.

Arvostelu ja yhteenveto

Visma Tiima on monipuolinen ja kattava sovellus työajanseurantaan. Se kulkee helposti mukana niin toimistolla, etätöissä kuin työmatkoillakin. Työntekijän on helppo seurata omaa työaikaa ja tehdä myös omia muokkauksia. Tiiman palkkatulkinta tulkitsee sujuvasti lait ja sopimukset, jolloin palkka tulee aina maksettua oikein. Projektien kannattavuutta on helppo seurata Tiiman avulla, ja kohdistaa tunteja juuri oikeisiin kohteisiin. Tiima on mahdollista yhdistää myös muihin järjestelmiin.

Visma Tiimalla lomien ja poissaolojen ilmoittaminen, esittäminen ja hyväksyminen käy helposti myös mobiilisti aikaan tai paikkaan katsomatta. Sen käyttö on helppoa ja vaivatonta niin työntekijöille kuin esimiehillekin. Visma Tiima tuo läpinäkyvyyttä työajanhallintaan ja työntekijöiden on helppo seurata omaa työaikaa sen avulla. Myös omista kertyneistä vuosilomapäivistä pysyy hyvin kartalla Tiiman avulla. Tiimasta saatavat tiedot auttavat yrityksen toiminnan kehittämisessä sekä työhyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Tutustu muihin työajanseurannan sisältöihimme.

Suosittuja työajanseurannan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Hubstaff on työajanseurantasovellus ja työkalu, jonka avulla voidaan seurata työaikoja ja aktiivisuutta myös etänä.
 • Harvest on työajanseurantaan tarkoitettu sovellus, joka vähentää työajanseurantaan kuluvaa vaivannäköä ja lisää tuottavuutta.
 • Paymo on monipuolinen työkalu työajanseurantaan ja laskutukseen. Siitä on saatavilla ilmainen versio sekä edulliset kuukausihintaiset paketit.
 • Clockify on ilmainen sovellus työajanseurantaan. Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon etenkin uusille ja hieman pienemmille yrityksille sekä freelancereille.
 • Toggl Track on erinomainen ja kevyt ratkaisu freelancereille, tiimeille ja yrityksille työnajanseurannan työkaluksi.

Tutustu myös näihin työajanseurantaohjelmistoihin (arvostelu tulossa!)

 • Kellokortti.fi -palvelussa tuntikirjaukset voi tehdä millä tahansa puhelimella.
 • Tiima Työaika -sovelluksen avulla keräät tehdyt työtunnit ja kohdistat ne tarvittaessa yrityksen omille kustannuskohdisteille. Työaikakirjaukset voi tehdä selaimella, älypuhelimella, tabletilla tai erillisillä kellokorttijärjestelmillä. Hinta alkaen 137€/kk.
 • Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta.
 • Kiho työajanseurantajärjestelmä tarjoaa helpon ratkaisun mobiiliin työajanseurantaan. Tuntikirjausten tekeminen tapahtuu monella laitteella toimivalla sovelluksella.
 • Visma Entry on simppeli työajanseurantajärjestelmä, jonka avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi

Tutustu suosittuihin blogeihin

Mobiili työajanseuranta – 13 suosituinta sovellusta esittelyssä

Työajanseuranta antaa työkaluja päätöksentekoon

Näin valitset oikean sovelluksen työajanseurantaan

Työajanseuranta ilmaiseksi? Ilmaiset sovellukset esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.