Toggl arvostelu

Toggle Track logo.

Toggl Track on erinomainen ja kevyt ratkaisu freelancereille, tiimeille ja yrityksille työnajanseurannan työkaluksi. Se toimii hyvin esimerkiksi tiimien sisäisessä ajanseurannassa, sillä mukaan saa liitettyä useampia käyttäjiä.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 9 $ kuukaudessa käyttäjältä. Ilmaisversio saatavilla.
Kenelle : Freelancereille, tiimeille ja yrityksille
4.7/5
Android, iOS, Windows, macOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Toggl Track?

Toggl Track on ajanseurantasovellus, jonka avulla voidaan seurata työntekijöiden päivittäisiä toimintoja ja tehdä raportit työstä ja projekteista. Työkalu on saatavana niin verkkosovelluksena, työpöytäsovelluksena kuin mobiilisovelluksenakin. Työajanseuranta on tärkeässä roolissa yrityksen arkea ja hallintoa. Toggl Track tekee työajanseurannasta helpon ja huomaamattoman rutiinin.

Kenelle ja mihin ongelmaan Toggl tuo ratkaisun?

Toggl Track on erinomainen ja kevyt ratkaisu freelancereille, tiimeille ja yrityksille työnajanseurannan työkaluksi. Se toimii hyvin esimerkiksi tiimien sisäisessä ajanseurannassa, sillä mukaan saa liitettyä useampia käyttäjiä. Kun projekteista tekee julkisia, kaikki tiimin jäsenet voivat tehdä omia merkintöjään.

Toggl-työkalu on mainio vaihtoehto, mikäli haluaa käyttöönsä mahdollisimman yksinkertaisesti toimivan ajanseurantajärjestelmän. Togglista on paljon hyötyä, kun halutaan hallita työn alla olevia tehtäviä. On kuitenkin tärkeää tehdä merkinnät hyvin ja tarkasti, jotta ohjelmaa pystyy kunnolla hyödyntämään.

Toggl Trackin hyötyjä:

 • Helppo työajanseuranta
 • Laaja integroitavuus
 • Kattavat raportointiominaisuudet

Mainos:

Ominaisuudet

Togglin tärkeimmät ominaisuudet ovat työajanseuranta ja tuottavuustyökalu. Toggl on oikeastaan moderni versio entisaikojen työaikaraporteista ja kellokorteista.

Sovelluksen käyttö on hyvin yksinkertaista. Käyttäjä syöttää tekemänsä työsuoritteen ja alkaa tallentaa käytettyjä minuutteja ja sekunteja play-nappia painamalla. Uuden tehtävän kirjaus tai aikaisemman työtehtävän kirjaamisen jatkaminen onnistuu kätevästi vain yhdellä klikkauksella. Lisäksi järjestelmä ilmoittaa, mikäli ajanseuranta ei ole käynnissä. Kun aikaseurannan päättää, tiedot tallentuvat käyttäjätilin tietoihin. Halutessaan työsuoritteiden kirjaamisen voi tehdä jälkikäteen. Projekteja on selvyyden vuoksi mahdollista luokitella erilaisilla kategorioilla ja tageilla.

Asiakkaiden laskuttaminen on helppoa, sillä käytetyt työtunnit on kirjattu Toggliin. Myös projektin kokonaiskuva selkiytyy, kun muiden työntekijöiden edistymistä voidaan seurata. Kertyneitä tilastoja voi käydä läpi avoimesti yhdessä työyhteisön kanssa, ja halutessaan niistä voi vaikkapa luoda Excel-tiedostoja.

Toggl Trackin kalenterinäkymän avulla tuntikirjauksien teko on helppoa.
Toggl Trackin avulla työajanseuranta on selkeää

Toggl soveltuu hyvin myös tuottavuuden seurantaan. Projektinäkymän avulla käyttäjä saa arvioita projektin edistymisestä. Arviot perustuvat eri tehtäviin käytettyihin aikaan, ja niiden avulla käyttäjälle määritetään tehtävien laskutushinnat. Toggl myös ilmoittaa, kun projektit ovat ylittäneet niille budjetoidun ajan.

Useita sovelluksia ja laaja integroitavuus

Työkalusta on saatavilla verkkosovellus, työpöytäsovellus (Mac, Windows, Linux) sekä mobiilisovellus (iOS, Android). Tietokoneella aloitetun istunnon voi tarvittaessa päättää mobiilisovelluksella, tai päinvastoin. Merkintöjä on mahdollista tehdä myös lentotilassa. Toggl -painikkeen avulla aikamerkintöjä voi käynnistää yhteensopivista verkkopalveluista, kuten Basecampista, Trellosta, Githubista ja Google Drivesta. Toggl tarjoaa monipuolisesti asiakaspalvelua muun muassa chatin ja sähköpostin välityksellä. Lisäksi heillä on verkkosivuillaan kattava FAQ-osio.

Togglin voi myös yhdistää muihin sovelluksiin. Se integroituu useisiin suosittuihin projektinhallintaohjelmiin. Lisäksi Toggl tukee pikanäppäimiä, siinä on miniajastin ja se myös tarjoaa graafisen aikajanan näkymän käytetystä ajasta. Togglia pystyy käyttämään mainiosti myös offline-tilassa.

Hinta

Togglissa on neljä erilaista suunnitelmaa, joista ilmaista voivat käyttää maksimissaan viiden henkilön tiimit. Starter-suunnitelman kuukausimaksu on 9 dollaria käyttäjältä. Premium-suunnitelma maksaa puolestaan kuukausittain 18 dollaria käyttäjältä, ja ERP-ratkaisua hakeville tarjotaan kustomoitu hinnoittelu.

Ilmaisversiolla pääsee hyvin alkuun, ja yleensä se on täysin riittävä sovellus freelancereille ja pienille yrityksille, sillä se sisältää kaikki tarpeelliset perusvälineet.

Maksullisessa versiossa on lisäksi etuja, joihin kuuluvat seuraavat lisäsovellukset:

 • Rajoittamaton määrä käyttäjiä
 • Työtunneille voi määrittää hinnan
 • Projektille voi asettaa tavoitetuntimäärän. Toggl hälyttää tuntimäärän lähestyessä.
 • Aikamerkinnät pystyy viemään PDF-, Excel- ja CSV-muotoon

Muita huomioita hinnoittelusta:

 • Kaikilla maksullisilla paketeilla on 40 päivän ilmainen kokeiluaika.
 • Jos maksaa vuosittain, saa alennusta. Mahdollista maksaa myös kuukausittain.
 • Toggl-arvostelu

Arvostelu

Togglia on kiitelty helppokäyttöisyydestään ja yksinkertaisesta käyttöjärjestelmästään. Ohjelman free-versio tarjoaa ilmaisohjelmaksi poikkeuksellisen paljon eri ominaisuuksia. Toggl Track on myös nopea ja ketterä, ja etuna on sekin, että sitä pystyy integroimaan laajasti eri projektinhallintaohjelmiin. Togglin maksullisten versioiden hinnat ovat muihin vastaaviin ohjelmiin verrattuna kohtuullisuuden rajoissa.

Toggl Track on saanut jonkin verran myös kritiikkiä osakseen. Koska Toggl Track on yksinkertainen työkalu, sen tarjoamat ominaisuudet ovat melko rajalliset. Se ei sisällä esimerkiksi laskutusta ja aikataulutusta, vaan ainoastaan kaikkein selkeimmin ajanseurantaan liittyvät tarjonnat. Togglilla ei pysty myöskään suoraan seuraamaan tiimin jäsenten kuormitusta, GPS-sijaintia tai mitä he tarkalleen ottaen tekevät tietokoneillaan.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tutustu muihin työajanseurannan sisältöihimme.

Suosittuja työajanseurannan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Visma Entry on simppeli työajanseurantajärjestelmä, jonka avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi
 • Hubstaff on työajanseurantasovellus ja työkalu, jonka avulla voidaan seurata työaikoja ja aktiivisuutta myös etänä.
 • Harvest on työajanseurantaan tarkoitettu sovellus, joka vähentää työajanseurantaan kuluvaa vaivannäköä ja lisää tuottavuutta.
 • Paymo on monipuolinen työkalu työajanseurantaan ja laskutukseen. Siitä on saatavilla ilmainen versio sekä edulliset kuukausihintaiset paketit.
 • Clockify on ilmainen sovellus työajanseurantaan. Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon etenkin uusille ja hieman pienemmille yrityksille sekä freelancereille.
 • Toggl Track on erinomainen ja kevyt ratkaisu freelancereille, tiimeille ja yrityksille työnajanseurannan työkaluksi.
 • Tiima Työaika -sovelluksen avulla keräät tehdyt työtunnit ja kohdistat ne tarvittaessa yrityksen omille kustannuskohdisteille.
 • Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta.

Tutustu myös näihin työajanseurantaohjelmistoihin (arvostelu tulossa!)

 • Kellokortti.fi -palvelussa tuntikirjaukset voi tehdä millä tahansa puhelimella.
 • Kiho työajanseurantajärjestelmä tarjoaa helpon ratkaisun mobiiliin työajanseurantaan. Tuntikirjausten tekeminen tapahtuu monella laitteella toimivalla sovelluksella.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Mobiili työajanseuranta – 13 suosituinta sovellusta esittelyssä

Työajanseuranta antaa työkaluja päätöksentekoon

Näin valitset oikean sovelluksen työajanseurantaan

Työajanseuranta ilmaiseksi? Ilmaiset sovellukset esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.