Hubstaff arvostelu

Hubstaff-logo.

Hubstaff on työajanseurantasovellus ja työkalu, jonka avulla voidaan seurata työaikoja ja aktiivisuutta myös etänä. Monipuoliset ominaisuudet ja edullinen hinta tekevät tästä varteenotettavan vaihtoehdon pk-yrityksen työajanseurantaan.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : Ilmainen rajoitettu versio. Maksullinen versio alkaen 7 $ kuukaudessa per käyttäjä
Kenelle : Tehokasta työajanseurantasovellusta kaipaaville pk-yrityksille
4.6/5
Android, iOS, Windows, macOS, Linux, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Helpompaa työajanseurantaa

Mikä Hubstaff on?

Hubstaff on työajanseurantasovellus ja työkalu, jonka avulla voidaan seurata työaikoja ja aktiivisuutta myös etänä. Tietokoneessa ja mobiilissa toimiva sovellus esimerkiksi palavereiden osallistumisen seurannan, työaikojen raportoinnin ja tuottavuuden seuraamisen. Sovelluksen tavoitteena on säästää aikaa työaikojen seuraamisesta niin, että siitä säästyvä työaika voidaan resursoida johonkin yrityksen toiminnan kannalta tehokkaampaan asiaan. Työajanseurantasovellus toimii yhteneväisesti niin, että erilaiset merkinnät on helppo tehdä mobiililaitteella tai tietokoneella.

Kenelle ja mihin ongelmaan Hubstaff tuo ratkaisun?

Hubstaff on suunnattu yrityksille, joilla on työntekijöitä, ja niistä erityisesti PK-yrityksille, joiden henkilöstöhallintaan käytettävät resurssit ja aika voivat olla rajallisempia. Rajallisista resursseista johtuen työaikojen ja työtehokkuuden seuraamiseen ei jää pienemmissä firmoissa välttämättä yhtä paljon aikaa kuin isoissa yrityksissä, ja tähän Hubstaff pyrkii vastaamaan. Erityisesti koronatilanne on vaikeuttanut toteutuneen työn seuraamista monissa yrityksissä etätöiden johdosta, johon Hubstaff on työkaluna hyvä ratkaisu.

Mainos:

Ominaisuudet

Hubstaff on ennen kaikkea työajanseurantaan tehty sovellus. Sovelluksesta löytyy ajastin, jonka jokainen työntekijä voi kytkeä päälle siinä vaiheessa, kun aloittaa työnsä. Kun työhanskat laitetaan naulaan, voi aikalaskurin sammuttaa. Näin ollen pystytään seuraamaan myös sitä, miten kauan aikaa esimerkiksi tiettyihin projekteihin menee. Näistä yritys saa arvokasta tietoa siitä, että kaikki työt tulevat tehdyksi ja työtehokkuus pysyy hyvänä myös silloin, kun työ tapahtuu muualla kuin varsinaisella toimipisteellä.

Hubstaffin käyttöliittymä on selkeä.
Hubstaffin käyttöliittymä on selkeä

Esimerkiksi etätöissä sovelluksen kautta on mahdollista myös asettaa päälle työseuranta, jolla voidaan seurata toteutunutta työtä työntuntien lisäksi. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi kuvakaappauksia tai URL-seurantaa. Näin ollen työaikalaskurin ollessa käynnissä voidaan varmistua, että aika käytetään sovitun työn tekemiseen. Seuraaminen on tietoturvallista ja sovellus ilmoittaa siitä aina käyttäjälleen. Seuraamisominaisuudessa on käyttöliittymäkohtaisia eroja, eivätkä kaikki ominaisuudet toimi kaikilla käyttöliittymillä. Esimerkiksi Windows ja Mac mahdollistavat kaikki seurantaominaisuudet.

Monipuolinen yleisnäkymä on käyttäjäystävällinen.
Monipuolinen dashboard-näkymä

Pääominaisuuksiensa lisäksi sovelluksen kautta voi saada kerättyä dataa erilaisissa muodoissa. Työtehokkuuden lisäksi työntekijä voi seurata, millainen hänen palkkansa tulee olemaan, mikäli se on työtuntiperusteinen. Yritys saa budjetoitua projektejaan sovelluksen avulla ja hälytykset kertovat, jos budjetti on ylittymässä, jolloin tähän voidaan reagoida parhaaksi katsotulla tavalla. Sovelluksen kautta voidaan myös jakaa erilaisia tehtäviä projektien sisällä valituille henkilöille, ja projektien edistymistä voidaan siten seurata myös sovelluksen kautta.

Työntekijä käyttää Hubstaff sovellusta kännykällä työmaalla.
Mobiilisovelluksen ansiosta tuntikirjausten tekeminen onnistuu myös esimerkiksi työmaalta käsin

Hinta

Rajoitetuilla ominaisuuksilla varustellun version Hubstaffista saa maksutta, ja sitä voi hallinnoida vain yksi käyttäjä. Enemmän ominaisuuksia saa käyttöönsä maksullisella versiolla, jotka ovat 7, 10 tai 20 taalaa käyttäjää kohden kuukaudessa riippuen ominaisuuksista. Edullisin ja riisutuin versio on Desk Starter, tämän jälkeen tulee Desk Pro ja kattavin on Enterprise-malli. Maksullisia versioita voi kokeilla 14 päivää maksutta. Voit myös pyytää demoversiota sovellukseen perehtymiseen erikseen Hubstaffin sivustolta.

Arvostelu

Työajanseuranta on olennainen osa yrityksen arkea. Yrityksen rattaat pysyvät rullaamassa vain, kun asioita tulee valmiiksi ja sitä kautta myyntiä syntyy. Näin ollen yrityksen kannalta on tärkeää pysyä kartalla siitä, miten työntekijöiden päivittäiset työtunnit tulevat käytännössä käyttöön. Hubstaff on helppo ja yksinkertainen työkalu ratkaisemaan työajanseurannan haasteen erityisesti pienemmissä ja keskisuurissa yrityksissä, joilla ei ole isojen yritysten kaltaisia resursseja investoida työajanseurantaan. Sovellus on helppo yritykselle ja työntekijöille.

Hubstaffin kautta yritys pysyy kartalla käytetyistä työtunneista, tulevista palkkakustannuksesta ja työn tehokkuudesta. Sovelluksen kautta on myös helppo seurata työn toteutumista ja edistymistä seurantaominaisuuksilla, jotka lähettävät dataa työajan käytöstä. Totta kai seurannan käyttöönotosta tulee vaihtaa pari sanaa työpaikalla, mutta sovellus ilmoittaa kyllä aina, jos seuranta on päällä. Hubstaff on pienemmän yrityksen ystävä silloin, kun työaikaa ja työtehokkuutta haluaan seurata isojen yritysten tapaan.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tutustu muihin työajanseurannan sisältöihimme.

Suosittuja työajanseurannan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Visma Entry on yksinkertainen mutta monipuolinen työajanseurantatyökalu, joka mahdollistaa reaaliaikaisen työajan kirjaamisen ja kirjatun työajan automaattisen käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisen tulkitsemisen.
  • Hubstaff on työajanseurantasovellus ja työkalu, jonka avulla voidaan seurata työaikoja ja aktiivisuutta myös etänä.
  • Harvest on työajanseurantaan tarkoitettu sovellus, joka vähentää työajanseurantaan kuluvaa vaivannäköä ja lisää tuottavuutta.
  • Paymo on monipuolinen työkalu työajanseurantaan ja laskutukseen. Siitä on saatavilla ilmainen versio sekä edulliset kuukausihintaiset paketit.
  • Clockify on ilmainen sovellus työajanseurantaan. Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon etenkin uusille ja hieman pienemmille yrityksille sekä freelancereille.
  • Toggl Track on erinomainen ja kevyt ratkaisu freelancereille, tiimeille ja yrityksille työnajanseurannan työkaluksi.
  • Tiima Työaika -sovelluksen avulla keräät tehdyt työtunnit ja kohdistat ne tarvittaessa yrityksen omille kustannuskohdisteille.
  • Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta.

Tutustu myös näihin työajanseurantaohjelmistoihin (arvostelu tulossa!)

  • Kellokortti.fi -palvelussa tuntikirjaukset voi tehdä millä tahansa puhelimella.
  • Kiho työajanseurantajärjestelmä tarjoaa helpon ratkaisun mobiiliin työajanseurantaan. Tuntikirjausten tekeminen tapahtuu monella laitteella toimivalla sovelluksella.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Mobiili työajanseuranta – 13 suosituinta sovellusta esittelyssä

Työajanseuranta antaa työkaluja päätöksentekoon

Näin valitset oikean sovelluksen työajanseurantaan

Työajanseuranta ilmaiseksi? Ilmaiset sovellukset esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.