Clockify arvostelu

Clockify-sovelluksen logo

Clockify on ilmainen sovellus työajanseurantaan. Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon etenkin uusille ja hieman pienemmille yrityksille sekä freelancereille

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : Ilmainen
Kenelle : Freelancerit, yksinyrittäjät, pk-yritykset
4.7/5
Android, iOS, Windows, macOS, Linux, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Täysin ilmainen työajanseurantasovellus

Clockify on ilmainen työajanseurantasovellus, jonka avulla omien tai esimerkiksi työntekijöiden työtuntien seuraaminen ja kirjaaminen on yksinkertaista ja vaivatonta. Sovellus sisältää lukuisia erilaisia ominaisuuksia, joiden avulla on mahdollista muun muassa seurata tiettyihin työtehtäviin kulunutta aikaa, laskea palkkoja, seurata erilaisten projektien etenemistä sekä tarkkailla budjettien toteutumista. Clockify on ikään kuin digitaaliseen muotoon muunneltu perinteinen kellokortti ja se on mahdollista asentaa kaikkiin yleisimpiä käyttöjärjestelmiä tukeviin laitteisiin.

Mainos:

Kenelle ja mihin ongelmaan Clockify tuo ratkaisun?

Clockify sopii sinulle, mikäli haluat saada työajastasi kaiken hyödyn irti. Clockifyn avulla pääset seuraamaan, mihin kallisarvoinen aikasi todellisuudessa kuluu, sillä sovelluksen avulla on mahdollista kellottaa koko päivä aina kahvitauoista sosiaalisessa mediassa pyöriskelyyn. Clockify sopii sekä työnantajille että yksityisyrittäjille, sillä sovellusta voidaan hyödyntää myös eräänlaisena kellokorttina tai työtehtävien seurantakeinona. Clockifyn avulla myös palkanlaskenta tai laskutus on helppoa, sillä sovellus erittelee eri työtehtäviin käytetyn ajan automaattisesti.

Ominaisuudet

Clockify sisältää useita eri ominaisuuksia, joista suurin osa on täysin maksuttomia. Kellokortti-ominaisuuden avulla työntekijät voivat leimata sisään ja ulos eri työtehtävistä helposti oman mobiililaitteensa tai pöytäkoneensa avulla. Clockify tallentaa työpäivän kulun taukoja myöten, joten palkanlaskennasta tulee työnantajalle helppoa ja täsmällistä. Mikäli esimerkiksi työntekijä unohtaa leimata itsensä sisään, voidaan kellokortti-ominaisuutta kontrolloida myös manuaalisesti. Lisäksi ominaisuus toimii myös offline-tilassa mobiililaitteelle ladattavan sovelluksen kautta.

Clockify on ilmainen työajanseurantasovellus.
Clockify on helppokäyttöinen sovellus työajanseurantaan

Clockify työajanseurantasovellus sisältää myös erillisen työaikakortin, eli timesheetin. Timesheetin avulla sekä työnantajan että työntekijöiden on helppo seurata eri työtehtäviin kulunutta aikaa internet-selaimen välityksellä. Clockifyta käyttäessäsi sinun tai työntekijöidesi ei siis enää tarvitse täytellä paperisia työaikakortteja tai kirjata projektien yksityiskohtia esimerkiksi Exceliin. Clockifyn Timesheetiin kaikki työntekijät voivat kirjata menonsa minuutilleen aina taukoja ja lomapäiviä myöten, joten sovellus tuo selkeyttä ja johdonmukaisuutta koko yhteisölle.

Kuvakaappaus Clokifyn käyttöliittymästä.
Timesheetin avulla sekä työnantajan että työntekijöiden on helppo seurata eri työtehtäviin kulunutta aikaa

Clockifyn kellokorttilaskuri, eli time card calculator, on oiva apu etenkin useita työntekijöitä sisältäville yrityksille. Time Card Calculator -ominaisuuden avulla pystyt työnantajana seuraamaan työläistesi työtuntien määrää, taukoihin käytettyä aikaa sekä laskemaan palkat täsmällisesti näiden tietojen mukaan. Lisäksi saat arvokasta tilastotietoa työpaikan tuottavuudesta. Kellokorttilaskuri tekee myös laskuttamisesta helpompaa ja nopeampaa, sillä laskuri säästää sinut laskemisen vaivalta – nappaat vain sovelluksesta luvut ja hoidat laskutuksen asiakkaalle.

Clockify tarjoaa laajat ominaisuudet muun muassa laskutuksen tueksi.
Vaikka Clockify onkin ilmainen työajanseurantasovellus, tarjoaa se silti monipuoliset ominaisuudet, kuten raportoinnin

Hinta

Clockifyn perusversio on asiakkaille aina täysin ilmainen. Sovelluksen käyttöä varten ei tarvitse sitoutua määräaikaisiin velvoittaviin kokeilusopimuksiin, vaan sinun tulee vain ladata sovellus laitteellesi ja alkaa käyttää sitä. Clockify sisältää joitakin lisäominaisuuksia, joiden käyttö on maksullista. Voit halutessasi päivittää oman Clockifysi Standard-, Pro- tai Enterprise -tasolle. Standard- ja Pro- lisäominaisuuksiin on tarjolla yhden viikon ilmainen kokeilujakso, jonka jälkeen niiden hinta on noin 6 – 10 euroa kuukaudessa.

Arvostelu

Clockify on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla työhön käytetyn ajan seuraaminen on tehokasta ja vaivatonta. Sovellus säästää sekä aikaa että vaivaa, sillä sen myötä työpaikoilla ei enää tarvitse ylläpitää vanhanaikaiseksi jäänyttä paperista kellokorttijärjestelmää. Työntekijät voivat helposti leimata itsensä sisään ja ulos työtehtävistä pelkän mobiilisovelluksen avulla. Clockify kerää kiitosta ympäri maailman, sillä sen on katsottu olevan laadukas työajanseuranta sovellus, joka helpottaa organisoimista ja laskuttamista.

Clockify on ainoa työajanseurantasovellus, joka tarjoaa palvelun ilmaiseksi jopa rajattomalle määrälle käyttäjiä. On yrityksesi sitten satapäinen tai muutaman henkilön tiimi, pääset nauttimaan sovelluksen kattavista ominaisuuksista täysin maksutta. Ilmainen perustason Clockify sisältää runsaasti erinäisiä työkaluja ja ominaisuuksia, joten tarvetta maksulliselle paketille ei välttämättä tule lainkaan. Clockify on mainio keino tehostaa omaa ajankäyttöä, sillä sovelluksen avulla pääset kellottamaan tehokkaasti sellaisetkin projektit, joihin ei kulu kuin “hetken aikaa”.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja työajanseurannan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Visma Entry on simppeli työajanseurantajärjestelmä, jonka avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi
  • Hubstaff on työajanseurantasovellus ja työkalu, jonka avulla voidaan seurata työaikoja ja aktiivisuutta myös etänä.
  • Harvest on työajanseurantaan tarkoitettu sovellus, joka vähentää työajanseurantaan kuluvaa vaivannäköä ja lisää tuottavuutta.
  • Paymo on monipuolinen työkalu työajanseurantaan ja laskutukseen. Siitä on saatavilla ilmainen versio sekä edulliset kuukausihintaiset paketit.
  • Clockify on ilmainen sovellus työajanseurantaan. Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon etenkin uusille ja hieman pienemmille yrityksille sekä freelancereille.
  • Toggl Track on erinomainen ja kevyt ratkaisu freelancereille, tiimeille ja yrityksille työnajanseurannan työkaluksi.
  • Tiima Työaika -sovelluksen avulla keräät tehdyt työtunnit ja kohdistat ne tarvittaessa yrityksen omille kustannuskohdisteille.
  • Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta.

Tutustu myös näihin työajanseurantaohjelmistoihin (arvostelu tulossa!)

  • Kellokortti.fi -palvelussa tuntikirjaukset voi tehdä millä tahansa puhelimella.
  • Kiho työajanseurantajärjestelmä tarjoaa helpon ratkaisun mobiiliin työajanseurantaan. Tuntikirjausten tekeminen tapahtuu monella laitteella toimivalla sovelluksella.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Mobiili työajanseuranta – 13 suosituinta sovellusta esittelyssä

Työajanseuranta antaa työkaluja päätöksentekoon

Näin valitset oikean sovelluksen työajanseurantaan

Työajanseuranta ilmaiseksi? Ilmaiset sovellukset esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.