Visma Entry arvostelu

Visma Entry logo

Visma Entry on yksinkertainen mutta monipuolinen työajanseurantatyökalu, joka mahdollistaa reaaliaikaisen työajan kirjaamisen ja kirjatun työajan automaattisen käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisen tulkitsemisen. Järjestelmä sopii työajanseurantaan kaikenkokoisille yrityksille.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 9 €/kk
Kenelle : Kaikille yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta
/5
Android, iOS, Windows, macOS, Linux, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Visma Entry?

Visma Entry on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Visma Entryllä kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti.

Miksi valita Visma Entry?

Visma Entry nopeuttaa ja helpottaa yritysten työajanseurantaa. Järjestelmä yhdenmukaistaa työajan
kirjaamisen ja palkanlaskennan prosessia, helpottaen esihenkilöiden työtä. Palkka-aineistot siirtyvät
kätevästi valmiiksi koostettuna palkanlaskentaan ja työaikoja voi tarkistaa vaikka mobiilisovelluksessa. Ohjelmiston ansiosta työntekijälläkään ei mene työajankirjaukseen kohtuuttomasti aikaa, sillä tunnit voi kirjata näppärästi mobiilisovellukseen, jossa ne päivittyvät reaaliaikaisesti. Näin myös esimies voi seurata tehtyjä työtunteja ja saldoja reaaliajassa.

Visma Entry tulkitsee työajat automaattisesti oikean työehtosopimuksen mukaisesti. Esimerkiksi jos kaupan alan työehtosopimuksen alainen työntekijä kellottaa yhdeksän tunnin työpäivän klo 12-21, osaa järjestelmä automaattisesti tulkita, että työajasta 5,5 tuntia on normaalia työaikaa, 30 minuuttia ruokataukoa ja 3 tuntia iltalisää. Näin palkkalajit menevät kerralla oikein.

Samassa järjestelmässä onnistuvat sekä kuukausipalkkaisten että tuntipalkkaisten työvuorojen kirjaukset. Työtuntien kirjaaminen on vaivatonta, oli kyseessä kolmivuoro-, yö- tai päivätyö. Järjestelmä pitää sisällään lomasuunnittelun, integraatiot palkanlaskentaohjelmiin ja poissaolojen seurannan ominaisuudet.

Käsi pitelee puhelinta, jonka näytöllä on näkymä Visma Entry -mobiilisovelluksesta.
Visma Entryn mobiilisovellus. Kuva: Visma Entry.

Kenelle Visma Entry on tarkoitettu?

Visma Entry on tarkoitettu kaikenkokoisille, lähtökohtaisesti suomalaisille yrityksille kaikille aloille. Erityisesti suomalaisille yrityksille järjestelmä sopii siksi, että se pitää sisällään laajat tulkinnat suomalaisille työehtosopimusmalleille.

Visma Entryn ominaisuudet

Visma Entryn monipuoliset ominaisuudet, kuten tuntikirjaus, projektiseuranta, loma- ja poissaoloseuranta, työaikapankki, työajan tulkinta sekä raportointi, mahdollistavat yhden järjestelmän käytön kaikkeen työajanseurantaan liittyvään.

Työajan tulkinnat

Visma Entryyn voi lisätä useita eri työaikaryhmiä eri työehtosopimuksista. Samalla yrityksellä voi olla useita erilaisia työaikaryhmäläisiä, kuten kuukausi- ja tuntipalkkaisia. Kaikkien työaikaryhmäläisten työaikojen käsittely onnistuu ohjelmistoon rakennetun automatiikan avulla. Monipuolinen työajan tulkinta helpottaa esimerkiksi henkilöstövuokrausyrityksiä, joilla tulkittavia työehtosopimuksia on useita.

Loma- ja poissaoloseuranta

Visma Entry tuo työajanseurannan, lomat ja poissaolot samaan järjestelmään. Esimies ja HR voivat reaaliajassa seurata ja hyväksyä poissaoloja sekä suunnitella ja hyväksyä koko tiimin lomat samassa näkymässä.

Raportointi

Visma Entryssä on monipuolinen raportointipuoli ja asiakas voi luoda monipuolisesti raportteja omiin tarpeisiinsa. Myös projektikohtaisten tai esimerkiksi työvaihe- ja tehtäväkohtaisten raporttien muodostaminen onnistuu.

Kokemuksia Visma Entrystä

Visma Entry on saanut asiakkailtaan kiitosta helppokäyttöisyydestä, monipuolisuudesta ja räätälöitävyydestä. Järjestelmä on saanut kehuja myös modernista käyttöliittymästä. Ohjelmisto tarjoaa markkinoiden halvimpiin kuuluvan käyttöönottokoulutuksen, jonka ansiosta järjestelmän käyttöönotto on koettu nopeaksi ja ketteräksi.

Paljon Visma Entry maksaa?

Visma Entryä voi kokeilla 14 päivää maksutta ilman sitoumuksia. Päätyessään Visma Entryyn, asiakas voi valita kolmen hinnoittelumallin väliltä. Mini-paketti maksaa 9 €/kk + 2 €/käyttäjä/kk ja pitää sisällään työajanseurannan, poissaolot sekä veloituksettoman sovellustuen.

Pro-paketti maksaa 39 €/kk + 7 €/käyttäjä/kk ja pitää sisällään edellisten ominaisuuksien lisäksi kattavat työajantulkinnat, lomaseurannan, ylityöt ja lisät, saldot ja työaikapankit, kilometrit ja päivärahat, projektiseurannan, materiaaliseurannan, tehtävien kohdennukset, työmääräimet, leimauslaitteet, GPS paikanvarmennuksen, sekä valmiit ja muokattavat raportit.

Lisäksi ohjelmisto tarjoaa isoille yrityksille räätälöidymmän ratkaisun, josta tarjouksen voi pyytää erikseen. Räätälöityyn ratkaisuun kuuluvat Pro-paketin ominaisuuksien lisäksi automaattinen tiedonsiirto sekä räätälöidyt TES-tulkinnat, laatumittarit ja tiedonkeruulomakkeet.

Ohjelmiston käyttöönottoa sujuvoittaa yleensä noin päivän mittainen käyttöönottokoulutus, josta sovitaan yleensä kaupanteon yhteydessä.

Visma Entry arvostelu

Visma Entryn vahvuuksia ovat sen monipuolisuus ja skaalautuvuus. Järjestelmä sopii hyvin monenlaisten yritysten tarpeisiin. Järjestelmän mobiilisovellus on laadukas, moderni ja helppokäyttöinen. Järjestelmä pitää sisällään monipuoliset työajan automaattiset tulkinnat, mikä edistää ennestään sen skaalautuvuutta, helpottaa esimiesten työtä ja vähentää virheitä esimerkiksi palkanlaskennassa.

Visma Entryn asiakkaat kokevat sen helpottavan sekä työntekijöiden että johdon arkea ja vapauttavan aikaa, kun työaikoja ei tarvitse enää manuaalisesti kirjata. Edullinen käyttöönottokoulutus mahdollistaa järjestelmän nopean ja sujuvan käyttöönoton.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Tutustu muihin työajanseurannan sisältöihimme.

Suosittuja työajanseurannan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Nepton on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla työaikojen, poissaolojen ja vapaiden hallinta hoituvat sujuvasti.
 • Hubstaff on työajanseurantasovellus ja työkalu, jonka avulla voidaan seurata työaikoja ja aktiivisuutta myös etänä.
 • Harvest on työajanseurantaan tarkoitettu sovellus, joka vähentää työajanseurantaan kuluvaa vaivannäköä ja lisää tuottavuutta.
 • Paymo on monipuolinen työkalu työajanseurantaan ja laskutukseen. Siitä on saatavilla ilmainen versio sekä edulliset kuukausihintaiset paketit.
 • Clockify on ilmainen sovellus työajanseurantaan. Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon etenkin uusille ja hieman pienemmille yrityksille sekä freelancereille.
 • Toggl Track on erinomainen ja kevyt ratkaisu freelancereille, tiimeille ja yrityksille työnajanseurannan työkaluksi.
 • Tiima Työaika -sovelluksen avulla keräät tehdyt työtunnit ja kohdistat ne tarvittaessa yrityksen omille kustannuskohdisteille.

Tutustu myös näihin työajanseurantaohjelmistoihin (arvostelu tulossa!)

 • Kellokortti.fi -palvelussa tuntikirjaukset voi tehdä millä tahansa puhelimella.
 • Kiho työajanseurantajärjestelmä tarjoaa helpon ratkaisun mobiiliin työajanseurantaan. Tuntikirjausten tekeminen tapahtuu monella laitteella toimivalla sovelluksella.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

2 vastausta

 1. Tagi-laitteet sekoilevat, jumittavat ja antavat tuplakirjautumisia vaikka tuplat ovat estetty.
  Palkka-aineiston siirto novaan (huom, saman firman tuote!) ei toimi sujuvasti, hirveästi jälkityötä tarvitsee tehdä, kesälomien ajaksi saa todennäköisesti vaihtaa kokonaan käsinsyöttämiseen kelvottoman siirron takia.
  Palautteen antaminen ei ole sujuvaa, pompotellaan henkilöltä toiselle ja väistellään vastuuta, eikä edes yritetä perehtyä ongelmaan, lähinnä rahaa koitetaan saada “korjauksesta” jotka eivät toimi. En voi suositella.

 2. Täysin keskeneräinen sovellus jossa huomattava määrä bugeja. Sovellukseen ei voi luottaa mitenkään, vaan se vaatii palkanlaskijalta äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta tietojen oikeillisuudesta, sekä jatkuvaa korjaamista. Sovellus näyttää olevan vielä kehitysasteella, eikä laisinkaan valmis. Oma tuntemukseni on se, että vaikka maksamme “valmiista” sovelluksesta, olemme saaneet tuhlata lukemattomia tunteja resurssejamme sovelluksen kehittäjien suuntaan bugien korjaamiseen, ja saamme vielä maksaa tästä hienoudesta. Tämän sovelluksen piti helpottaa meidän työajan seurantaa, sekä palkanmaksua, toisin on näyttänyt käyvän. Tehkää tämä sovellus valmiiksi, ja kaupatkaa sitä asiakkaille sitten vasta. Älkää nyt ainakaan laskuttako yhtiöitä jotka kehittävät tätä sovellusta eteenpäin!!! Terveisin tuotantopäällikkö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.