Harvest arvostelu

Harvest-nimisen työkalun logo.

Harvest on työajanseurantaan tarkoitettu sovellus, joka vähentää työajanseurantaan kuluvaa vaivannäköä ja lisää tuottavuutta.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 12 $ /kk käyttäjää kohden, ilmainen 30 päivän kokeilu
Kenelle : Freelancereista suuriin yrityksiin asti
4.5/5
Android, iOS, Windows, macOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Työajanseuranta ja kustannusten seuranta samassa paketissa

Mikä Harvest on?

Ajanhallinnan tärkeyttä yritykselle ei voi liiaksi korostaa. Ajanhallintaan ja sen haasteisiin paras ratkaisu on laadukkaan ajanhallintasovelluksen hyödyntäminen, ja tähän tehtävään yksi ehdottomasti parhaista vaihtoehdoista on Harvest. Kyseessä on ilmainen työajanseurantasovellus, joka vähentää työajanseurantaan kuluvaa vaivannäköä ja lisää työn iloa ja tuottavuutta. Helppokäyttöinen Harvest sopii monenlaiseen yrityskäyttöön ja mikä parasta, sen ominaisuudet eivät rajoitu pelkästään ajanhallintaan. Harvest auttaa myös kulujen ja projektien hallinnassa sekä laskutuksessa.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus Harvest tuo ratkaisun?

Harvest sopii mainiosti niin yksin työskenteleville freelancereille kuin erikokoisille yrityksille ja tiimeillekin. Sovelluksen ajanhallinta- ja kustannusominaisuudet ovat omiaan erilaisten projektien tehostamiseen, organisoimiseen ja analysoimiseen. Voit esimerkiksi luoda yksityiskohtaisia aikatauluja ja budjetteja ja seurata niissä pysymistä pitkin projektia. Ajankäyttöä voit tarkastella niin asiakas-, tehtävä- kuin projektikohtaisesti. Lisäksi voit kirjata tehtyjä työtunteja ja kuluja ja esimerkiksi lähettää laskuja asiakkaille. Harvest on myös yhdistettävissä monien muiden työkalujen kanssa.

Mainos:

Ominaisuudet

Harvest on monipuolinen työkalu, jonka keskeisin ominaisuus on ajanhallinta. Sovelluksen helppokäyttöisten ajanhallintatyökalujen avulla projektit pysyvät aikataulussa ja tavoitteet saavutetaan aiempaa tehokkaammin. Omat ja tiimien työskentelyajat ja -tunnit näkyvät helposti selkeistä taulukoista, samoin kuin erilaiset muistutukset, joten pysyminen ajan tasalla päivän tekemisistä helpottuu. Työskentelyn aikana voidaan hyödyntää esimerkiksi ajastimia, jotka käynnistetään ja sammutetaan työskentelyn mukaan. Kirjaukset tuntilistaan hoituvat helposti esimerkiksi päivän tai viikon päätteeksi.

Harvest on ilmainen työajanseurantasovellus
Työtunnit on esitetty selkeästi

Harvest ei ole pelkästään työajanseurantasovellus, vaan sillä saa hallinnoitua tehokkaasti myös projektien kustannuksia ja jopa laskutusta. Ajanhallintatyökalujen sekä kustannustyökalujen keräämä tieto on helposti muutettavissa sähköpostitse lähetettäviksi laskuiksi, ja maksuliikennettä voi tarkastella näppärästi ja ajantasaisesti sovelluksen kautta. Harvest on integroitavissa Stripen ja PayPalin kanssa, mikä mahdollistaa nopeat verkkomaksut asiakkaille. Lisäksi Harvestin voi niin haluttaessa yhdistää kirjanpito-ohjelmistojen, kuten QuickBooks Onlinen tai Xeron, kanssa.

Kuvakaappaus Harvestin laskutusnäkymästä
Harvestin laskutusnäkymä

Sovellus kerää käyttäjilleen tietoa, joka mahdollistaa työn tehokkuuden ja tekemisen analysoimisen. Erilaisten taulukoiden ja visualisoinnin avulla selviää, mihin aikaa ja rahaa kuluu ja mihin niitä tarvitaan. Tiedot ovat tärkeitä tulevia projekteja ajatellen. Kun analyyseista ja datasta halutaan saada kaikki irti sekä viedä tehokkuus huippuunsa, voidaan hyödyntää Harvestin yhtenäistämistä muihin sovelluksiin ja työkaluihin. Jos jotakin sovellusta ei tueta, mahdollistaa Zapier-ohjelma kustomoitujen Harvest-integraatioiden luomisen.

Harvest raporttinäkymän kuvakaappaus
Raporttimäkymä auttaa hahmottamaan kokonaisuutta

Hinta

Harvestiin voi tutustua 30 päivän ilmaisella kokeilujaksolla, joka päättyy automaattisesti jakson tultua täyteen. Jos sovellus miellyttää, on pitkäaikaiseen käyttöön tarjolla kaksi vaihtoehtoa. Ilmaisessa paketissa käyttäjiä voi olla vain yksi ja aktiivisia projekteja enintään kaksi. Lisäksi työkalun joitakin ominaisuuksia voi hyödyntää vain rajallisesti. Maksullinen paketti sallii rajoittamattoman määrän käyttäjiä ja projekteja, ja hyödynnettävissä ovat kaikki Harvestin ominaisuudet. Paketin hinta on 12 dollaria kuukaudessa per käyttäjä.

Arvostelu

Harvestia käyttää yli 70 000 yritystä, ja niiden joukkoon mahtuvat esimerkiksi McDonalds, Dell ja Amnesty International. Kyseessä on siis eittämättä suosittu ja monien hyödyntämä työajanseuranta ohjelma. Harvestin erottaa monista muista ajanhallintaohjelmista kuitenkin se, että se on myös paljon muuta. Harvestilla hoidat pitkälti myös projektin analysointia ja kustannuksia, jopa laskutusta. Juuri sovelluksen monipuolisuus tekeekin siitä yhden markkinoiden parhaista vaihtoehdoista niin freelancereille kuin suuryrityksillekin.

Sovelluksen mainostaminen ilmaisena on osin harhaanjohtavaa: Vaikka ilmaispaketti voikin riittää yksinäisen freelancerin tarpeisiin, useimmille kuukausittain tai vuosittain laskutettava paketti on ainoa realistinen vaihtoehto. Maksullisen paketin hintaa voi pitää kohtuullisena ja rahalle saa paljon vastinetta verrattuna ilmaisversion rajallisuuteen. Mitä käytettävyyteen tulee, Harvest on täydellinen helppokäyttöistä projektinhallintatyökalua etsivälle. Sen pariin pääsee myös mobiililaitteilla ajasta ja paikasta riippumatta, ja mobiilisovelluksen voi ladata niin Android- kuin iOS-laitteille.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tutustu muihin työajanseurannan sisältöihimme.

Suosittuja työajanseurannan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Visma Entry on simppeli työajanseurantajärjestelmä, jonka avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi.
  • Hubstaff on työajanseurantasovellus ja työkalu, jonka avulla voidaan seurata työaikoja ja aktiivisuutta myös etänä.
  • Harvest on työajanseurantaan tarkoitettu sovellus, joka vähentää työajanseurantaan kuluvaa vaivannäköä ja lisää tuottavuutta.
  • Paymo on monipuolinen työkalu työajanseurantaan ja laskutukseen. Siitä on saatavilla ilmainen versio sekä edulliset kuukausihintaiset paketit.
  • Clockify on ilmainen sovellus työajanseurantaan. Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon etenkin uusille ja hieman pienemmille yrityksille sekä freelancereille.
  • Toggl Track on erinomainen ja kevyt ratkaisu freelancereille, tiimeille ja yrityksille työnajanseurannan työkaluksi.
  • Tiima Työaika -sovelluksen avulla keräät tehdyt työtunnit ja kohdistat ne tarvittaessa yrityksen omille kustannuskohdisteille.
  • Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta.

Tutustu myös näihin työajanseurantaohjelmistoihin (arvostelu tulossa!)

  • Kellokortti.fi -palvelussa tuntikirjaukset voi tehdä millä tahansa puhelimella.
  • Kiho työajanseurantajärjestelmä tarjoaa helpon ratkaisun mobiiliin työajanseurantaan. Tuntikirjausten tekeminen tapahtuu monella laitteella toimivalla sovelluksella.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Mobiili työajanseuranta – 13 suosituinta sovellusta esittelyssä

Työajanseuranta antaa työkaluja päätöksentekoon

Näin valitset oikean sovelluksen työajanseurantaan

Työajanseuranta ilmaiseksi? Ilmaiset sovellukset esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.