Nepton arvostelu

Nepton on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla työaikojen, poissaolojen ja vapaiden hallinta hoituvat sujuvasti. Sen kattava raportointi auttaa liiketoiminnan ohjaamisessa. Nepton tarjoaa selkeää ja ajankohtaista tietoa niin henkilöstöhallinnon kuin myös talousjohtamisenkin tarpeisiin.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 49 €/kk (Nepton ONE)
Kenelle : Pienille ja suurille yrityksille
5/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Nepton on

Nepton on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla työaikojen, poissaolojen ja vapaiden hallinta hoituvat sujuvasti. Työkalun tarjoama kattava raportointi auttaa liiketoiminnan ohjaamisessa. Se tarjoaa selkeää ja ajankohtaista tietoa niin henkilöstöhallinnon kuin myös talousjohtamisenkin tarpeisiin. TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta prosessit nopeutuvat. Nepton-työajanseuranta toimii kätevänä pilvipalveluna, jota koko henkilöstö voi käyttää ajasta ja paikasta riippumatta. Neptonia voi käyttää puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai leimauslaitteella.

Nepton on suomalainen kasvuyritys, jonka tavoitteena on olla Suomen suosituin henkilöstöhallinnon palvelu. Sillä onkin jo 650 asiakasyritystä.

Kenelle?

 • Pienille yrityksille
 • Suurille yrityksille
 • Julkisen sektorin toimijoille

Ominaisuudet

Neptonin avulla kaikki työajanseurannan osa-alueet tulevat helposti hoidetuiksi. Pilvipalveluna toimivaa työkalua voi käyttää missä vain ja milloin vain useilla eri laitteilla. Neptonin monipuolisia raportteja voidaan hyödyntää henkilöstöhallinnossa, palkanlaskennassa sekä talousjohtamisessa. Automaattisten TES- ja muiden tulkintojen ansiosta palkka muodostuu automaattisesti työaikamerkintöjen mukaan. Näin virheet vähenevät ja aikaa säästyy, kun palkat maksetaan heti oikein. Neptonin avulla henkilöstöhallinnon prosessit tehostuvat, jolloin hallinnollinen työ vie vähemmän aikaa.

Neptonin TES- tulkintojen myötä palkka muodostuu automaattisesti työaikamerkintöjen perusteella.
Neptonin TES- tulkintojen myötä palkka muodostuu automaattisesti työaikamerkintöjen perusteella.

Nepton-työajanseurannan avulla työtunteja on mahdollista kohdentaa esimerkiksi projekteille, kustannuspaikoille tai toimipisteille. Seuranta ja raportointi voivat toimia asiakaslaskutuksen perustana. Neptonissa työntekijä voi itse kohdentaa työtuntinsa eri projekteille. Projektityön osittaminen jälkikäteen muokkaamalla onnistuu myös. Neptonin avulla projektien hallinnointi on helppoa. Projekteille voidaan asettaa esimerkiksi kesto ja määrittää tekijät sekä lisätä aliprojekteja. Projekteista on myös saatavana monipuolisia ja ajantasaisia raportteja, jotka sujuvoittavat prosesseja.

Neptonin mobiililiittymä nopeuttaa työaikamerkintöjen tekemistä. Sitä on helppoa ja nopeaa käyttää. Lakisääteinen työajanseuranta onnistuu helposti mobiilin kautta. Vuosilomat, poissaolot ja vapaat on vaivatonta merkitä oikealle ajanjaksolle. Ylityöt voidaan ohjata saldoon, pankkiin, ylityökertymään tai palkkaan kätevästi. Mobiililiittymän kautta työntekijä voi itse korjata omat virheet ja unohdukset helposti omalla kännykällä. Työaikakirjaukset voidaan kohdentaa päivittäin reaaliaikaisesti tai työviikon päätteeksi esimerkiksi asiakaslaskutusta silmällä pitäen.

Nepton ONE on erityisesti asiantuntijoille ja toimihenkilöille suunniteltu työajanseurantaratkaisu, joka on sisällöltään Nepton-työajanseurantaa hieman suppeampi. Nepton ONE on mahdollista saada käyttöön jopa saman päivän aikana. Sitä voi kokeilla täysin maksutta 14 päivän ajan. Jos sen haluaa ottaa kokeilujakson jälkeen pysyvästi käyttöön, maksaa se käyttäjämäärästä riippuen 49-369 euroa kuukaudessa. Uudet Nepton ONE -asiakkaat saavat myös Neptonin helppokäyttöisen HR-ratkaisun maksutta käyttöönsä vuodeksi.

Hinta

Nepton ottaa huomioon jokaisen yrityksen yksilölliset tarpeet. Asiakkaille muokataan parhaiten yritykselle sopiva kokonaisvaltainen ratkaisu henkilöstöhallintoon. Työajanseurannan palvelutasoja on saatavilla erilaisia. Easy-taso kattaa perustarpeet työajanseurantaan työ- ja poissaolotietojen käsittelystä aina työajan tulkinnan vakioraportteihin. Pro-taso sisältää lisäksi työajan kohdentamisen sekä lomien ja poissaolojen ja niiden kertymien laskennan, suunnittelun ja raportoinnin. Complete-taso sisältää lisänä esimerkiksi matkalaskutuksen käsittelyn sekä rajattoman asiakirjojen tallennustilan. Hintoja voi tiedustella suoraan Neptonista.

Mainos:

Nepton kokemuksia

Yritysasiakkaat ovat kokeneet Neptonin olevan hyödyllinen väline työn kuormittamisen seuraamiseen. Kiitosta on tullut myös läpinäkyvyyden lisääntymisestä. Asiakkaiden mielestä Neptonin myötä heillä on tasapuolinen työajanseuranta ja ihmisten työaika kirjaantuu konkreettisesti. Yksittäiset työntekijät ovat tunteneet, että heidät otetaan aiempaa paremmin huomioon.

Arvostelu ja yhteenveto

Nepton työajanseuranta sopii niin yritysten kuin julkisen hallinnon toimijoidenkin ratkaisuksi. Nepton toimii pilvipalveluna, jolloin sitä voi käyttää helposti ajasta ja paikasta riippumatta. Mobiililiittymän ansiosta työaikakirjaukset voi tehdä helposti vaikka omalla kännykällä. Työntekijä voi itse korjata virheet ja merkitä valmiiksi ennalta tiedossa olevat tapahtumat, kuten vuosilomat.

TES-tulkintojen sekä palkanlaskennan automatisointi säästää aikaa ja vähentää virheitä. Työtuntien kohdentaminen sekä monipuoliset raportit tekevät Neptonista kattavan työajanseurannan ratkaisun. Valittavissa olevat erilaiset palvelutasot mahdollistavat jokaiselle yritykselle parhaiten sopivan ratkaisun. Suppeampaa Nepton ONE -työajanseurantaa voi kokeilla ilmaiseksi, jolloin siihen voi tutustua tarkemmin ilman sitoumuksia. Neptonin tärkein päämäärä on helppous, ja se onkin suunniteltu helpottamaan ja sujuvoittamaan niin työntekijöiden kuin myös esimiesten ja johtajienkin arkea.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Tutustu muihin työajanseurannan sisältöihimme.

Suosittuja työajanseurannan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Visma Entry on yksinkertainen mutta monipuolinen työajanseurantatyökalu, joka mahdollistaa reaaliaikaisen työajan kirjaamisen ja kirjatun työajan automaattisen käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisen tulkitsemisen.
 • Hubstaff on työajanseurantasovellus ja työkalu, jonka avulla voidaan seurata työaikoja ja aktiivisuutta myös etänä.
 • Harvest on työajanseurantaan tarkoitettu sovellus, joka vähentää työajanseurantaan kuluvaa vaivannäköä ja lisää tuottavuutta.
 • Paymo on monipuolinen työkalu työajanseurantaan ja laskutukseen. Siitä on saatavilla ilmainen versio sekä edulliset kuukausihintaiset paketit.
 • Clockify on ilmainen sovellus työajanseurantaan. Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon etenkin uusille ja hieman pienemmille yrityksille sekä freelancereille.
 • Toggl Track on erinomainen ja kevyt ratkaisu freelancereille, tiimeille ja yrityksille työnajanseurannan työkaluksi.
 • Tiima Työaika -sovelluksen avulla keräät tehdyt työtunnit ja kohdistat ne tarvittaessa yrityksen omille kustannuskohdisteille.

Tutustu myös näihin työajanseurantaohjelmistoihin (arvostelu tulossa!)

 • Kellokortti.fi -palvelussa tuntikirjaukset voi tehdä millä tahansa puhelimella.
 • Kiho työajanseurantajärjestelmä tarjoaa helpon ratkaisun mobiiliin työajanseurantaan. Tuntikirjausten tekeminen tapahtuu monella laitteella toimivalla sovelluksella.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Mobiili työajanseuranta – 13 suosituinta sovellusta esittelyssä

Työajanseuranta antaa työkaluja päätöksentekoon

Näin valitset oikean sovelluksen työajanseurantaan

Työajanseuranta ilmaiseksi? Ilmaiset sovellukset esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 3.3 / 5. Arvioiden määrä: 18

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

2 Responses

 1. Olen käyttänyt neptonia parivuotta ja voin sanoa, että systeemi on todella kankea ja varsinkin vuorotöihin sopimaton.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.