Paymo arvostelu

Paymo logo.

Paymo on monipuolinen työkalu työajanseurantaan ja laskutukseen. Siitä on saatavilla ilmainen versio sekä edulliset kuukausihintaiset paketit. Paymo sopii niin yksinyrittäjille kuin pk-yrityksellekin.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : Ilmainen. Maksulliset versiot alkaen 9,95$ kuukaudessa/käyttäjä
Kenelle : Freelancereista pk-yrityksille
4.7/5
Android, iOS, Windows, macOS, Linux, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Työajanseuranta ja maksuliikenneseuranta samassa sovelluksessa

Mikä on Paymo?

Paymo on ilmainen työajanseuranta sovellus, josta on myös maksulliset versiot tarjolla. Sovellus on yksi monipuolisimmista työkaluista, joita markkinoilla on tarjolla ja sen ominaisuudet kattavat monta erillistä sovellusta. Se yksinkertaistaa monia yrityksen toimintoja ja selkiyttää myös laajojen projektien kokonaiskuvaa. Etenkin projektien laskutus on ollut haastavaa, kun projektin aikaan sidottua laskutusta on jouduttu siirtämään laskutukseen pahimmillaan manuaalisesti. Paymo mahdollistaa projektin kokonaisvaltaisen hallinnan.

Kenelle ja mihin ongelmaan Paymo tuo ratkaisun?

Tyypillisesti yritykset ovat hoitaneet projekteja useilla erilaisilla sovelluksilla, jotka eivät välttämättä ole yhteensopivia. Eri sovellusten välillä loikkiminen on myös ollut oma lukunsa ja tietojen siirtäminen sovelluksesta toiseen on pahimmillaan jouduttu suorittamaan manuaalisesti. Tämä vie aikaa, mutta myös lisää virheiden mahdollisuutta merkittävästi. Paymo mahdollistaa muun muassa projektin ajankäytön hallinnan, tehtävien jakamisen tiimin jäsenille ja asiakkaiden laskutuksen yhdellä ja samalla sovelluksella, jolloin säätyy merkittävästi aikaa.

Mainos:

Ominaisuudet

Isoissa projekteissa on useita tiimin jäsenia ja tehtäviä jaetaan kunkin vahvimman osa-alueen mukaan. Etenkin etätyöskentelyn lisääntyessä projektien tehtävien jako on voinut olla haastavaa. Paymo toimii mobiilissa ja pilvipalvelussa, joka mahdollistaa projektin osa-alueiden työtehtävien jaon helposti ja ilman lähikontakteja tai hitaita sähköpostiviestittelyjä. Tehtävät on jokaisen jäsenen nähtävillä sovelluksessa ja niitä voidaan jakaa myös henkilökohtaisesti eri tiimin jäsenille. Tehtävät ovat tehtävissä heti kun ne on ladattu Paymoon.

Työajanseurantasovellus on minkä tahansa projektin kannalta tärkeä ominaisuus. Jo laskutuksen perustana on käytetty työaika oli kyseessä sitten kiinteä urakkahinta, johon työaika on arvioitu tai sitten tuntiperusteinen laaskutusmuoto. Työajanseurannalla voidaan tarkkailla myös projektin onnistumista ja tiimin tehokkuutta. Käytetty työaika on usein myös tiimin jäsenten palkkauksen perusteena, joten tiedot on selvästi luettavissa ja helposti toimitettavissa myös palkanlaskentaan. Reaaliaikainen työajanseuranta mahdollistaa nopean palkanmaksun työntekijälle.

Kuvakaappaus Paymon selkeästä käyttöliittymästä.
Paymon käyttöliittymä on selkeä

Laskutus on tyypillisesti pidetty usein ihan omana osa-alueenaan ja projektien laskutus on pitänyt siirtää tavalla tai toisella laskutuksen käsiteltäväksi. Joskus projektinhallintatyökalut ja laskutusohjelmat synkronoituvat hyvin keskenään, mutta toisinaan taas eivät ollenkaan. Silloin tietoja on jouduttu siirtämään jopa manuaalisesti ja tämä lisää myös virheiden riskiä merkittävästi. Paymo kuitenkin mahdollistaa asiakkaan laskuttamisen yhdellä ja samalla sovelluksella, jolloin virheiden riski vähenee, ja samalla pystytään seuraamaan myös asiakkaan maksukäyttäytymistä.

Paymon kautta onnistuu myös laskutus.
Laskutus onnistuu Paymon kautta

Hinta

Paymosta on olemassa ilmaisversio, jonka käyttö rajoittuu 10 käyttäjään. Ilmainen versio sopii hyvin pienille yrityksille. Maksullisia versioita on 2, joista edullisempi kustantaa 9,95 dollaria kuukaudessa ja kalliimpi 15,95 dollaria kuukaudessa. Näistä laajempi sisältää kaikki mahdolliset herkut ja on suunnattu isoille yrityksille. Laskutuksen voi valita maksettavaksi joko vuosittain tai kuukausittain. Vuosittaisella laskutuksella saa 2 kuukautta ilmaiseksi, joten se tulee edullisemmaksi kuin kuukausilaskutus.

Arvostelu

Työajanseuranta on lakisääteinenkin velvollisuus yrityksillä, oli kyse sitten työntekijöiden työajanseurannasta tai yrittäjien oma työajanseurannasta. Paymo on tähän loistava työkalu, jonka monipuoliset ominaisuudet vastaavat monen pienen yrittäjän tarpeisiin. Visuaalinen käyttöliittymä on helppkäyttöinen ja nopea oppia ja jo ilmaisversiolla saa kattavan käsityksen Paymon toiminnasta ja ominaisuuksista. Paymo mahdollistaa työajanseurannan lisäksi myös assiakkaiden laskutuksen, jolloin työaikaan perustuva laskutus on helppo tarkistaa ja laskuttaa asiakkaalta.

Paymon maksulliset versiot ovat edulliset ja hinta-laatusuhteeltaan sovellus onkin oivallinen pienelle yritykselle. Se taipuu kuitenkin kasvavien ja isojen yritysten tarpeisiin ja monesti liiketoiminnan tai tarpeiden kasvaessa yrittäjät siirtyvätkin ilmaisversiosta maksulliseen versioon, jolloin saadaan laajemmin Paymon ominaisuuksia käyttöön ja esimerkiksi tiimin kokoa ei ole rajattu 10 henkeen, vaan maksullisissa versioissa tiimi on juuri niin iso kuin tarvitaan. Myöskään laskutusta ei ole rajattu 3 laskuun, kuten ilmaisversiossa.

Etsitkö ketterää projektinhallintatyökalua? Tutustu Monday-sovellukseen!

Monday.com on työkalu, jolla voidaan hallinnoida kokonaisvaltaisesti yrityksen projekteja. Sovellus sopii yritykselle niin sisäisen viestinnän hallintaan kuin tuotannon seuraamiseen.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tutustu muihin työajanseurannan sisältöihimme.

Suosittuja työajanseurannan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Visma Entry on simppeli työajanseurantajärjestelmä, jonka avulla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi.
  • Hubstaff on työajanseurantasovellus ja työkalu, jonka avulla voidaan seurata työaikoja ja aktiivisuutta myös etänä.
  • Harvest on työajanseurantaan tarkoitettu sovellus, joka vähentää työajanseurantaan kuluvaa vaivannäköä ja lisää tuottavuutta.
  • Paymo on monipuolinen työkalu työajanseurantaan ja laskutukseen. Siitä on saatavilla ilmainen versio sekä edulliset kuukausihintaiset paketit.
  • Clockify on ilmainen sovellus työajanseurantaan. Monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon etenkin uusille ja hieman pienemmille yrityksille sekä freelancereille.
  • Toggl Track on erinomainen ja kevyt ratkaisu freelancereille, tiimeille ja yrityksille työnajanseurannan työkaluksi.
  • Tiima Työaika -sovelluksen avulla keräät tehdyt työtunnit ja kohdistat ne tarvittaessa yrityksen omille kustannuskohdisteille.
  • Neptonissa hallitset työaikoja, poissaoloja ja vapaita helposti. Ohjaat liiketoimintaa kattavan raportoinnin avulla ja nopeutat prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaation ansiosta.

Tutustu myös näihin työajanseurantaohjelmistoihin (arvostelu tulossa!)

  • Kellokortti.fi -palvelussa tuntikirjaukset voi tehdä millä tahansa puhelimella.
  • Kiho työajanseurantajärjestelmä tarjoaa helpon ratkaisun mobiiliin työajanseurantaan. Tuntikirjausten tekeminen tapahtuu monella laitteella toimivalla sovelluksella.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Mobiili työajanseuranta – 13 suosituinta sovellusta esittelyssä

Työajanseuranta antaa työkaluja päätöksentekoon

Näin valitset oikean sovelluksen työajanseurantaan

Työajanseuranta ilmaiseksi? Ilmaiset sovellukset esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Yksi vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.