ClickFunnels arvostelu

ClickFunnels-työkalun logo.

ClickFunnelsilla on mahdollista rakentaa näyttäviä ja yrityksen imagoon ja brändiin sopivia nettisivuja yksinkertaisesti ja nopeasti. Sen monipuoliset toiminnot karsivat monien muiden sovellusten tarvetta ja selkeä käyttöliittymä on helppo ja looginen käyttää.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 97 $ kuukaudessa
Kenelle : Pienyrittäjille
4.6/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä ClickFunnels on?

ClikcFunnels on selkeäkäyttöinen työkalu, joka muuttaa sivuston kävijät kuumiksi liideiksi ja siitä kannattaviksi asiakkuuksiksi. Sovelluksen käyttö ei vaadi mitään teknistä osaamista, ja sen käyttöä varten ei tarvitse myöskään palkata teknisesti osaavaa markkinointitiimiä. Pienyrittäjä, jonka yritystoiminnan painopiste on muussa kuin tietoteknisessä ominaisuudessa, oppii nopeasti käyttämään sovellusta ja pystyy tehostamaan markkinointiaan ClickFunnelsin avulla merkittävästi. Sovellus taipuu myös suurempien yritysten tarpeita vastaavaksi toimivaksi kokonaisuudeksi ja tehostaa markkinointiprosesseja.

Kenelle ja mihin ongelmaan ClickFunnels tuo ratkaisun?

ClickFunnels on kehitetty etenkin pienyrittäjän markkinointitarpeita silmällä pitäen. Usein pienyrittäjän aika on kortilla ja markkinointia hoidetaan monien muiden yrityksen toimien ohessa, kun pieni hetki aikaa löytyy. ClikcFunnels tuo tehokkuutta markkinointiin niin rahallisesti kuin ajallisestikin markkinointiin ja yrittäjän aikaa jää muille töille merkittävästi enemmän. Sivujen ja kattavien markkinointikampanjoiden rakentaminen onnistuu ilman teknistä osaamista ja visuaalisilla “vedä-ja-pudota” -toiminnoilla materiaalien tekeminen on nopeaa.

Mainos:

Ominaisuudet

ClickFunnelsilla on mahdollista rakentaa näyttäviä ja yrityksen imagoon ja brändiin sopivia nettisivuja yksinkertaisesti ja nopeasti. Erilaisten markkinointikampanjoiden ilme on helppo pitää yhtenäisenä ja saada näin rakennettua yritykselle vahvaa tunnettavuutta. Valmiita pohjia on kattavasti tarjolla ja ne on muokattavissa omia tarpeita vastaaviksi helposti “vedä-ja-pudota” -toiminnoilla. Tämä säästää merkittävästi aikaa yrityksen markkinointimateriaalien kokoamisessa, ja silti saadaan persoonallisia ja yrityksen toimia tukevaa materiaalia tehtyä ilman teknistä osaamista.

ClickFunnelsissa on myös automaattisen markkinointityökalut Facebookiin ja sähköpostilistoille. Molemmat markkinointikanavat ovat osoittaneet toimivuutensa yrityksien markkinoinnissa, mutta ne ovat usein vieneet merkittävästi aikaa yrittäjän muusta työstä. Automaatio tehostaa tätä osaa merkittävästi, ja yhtenäinen markkinointimateriaali tukee kaikkea yrityksen näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Sovelluksella voi seurata myös molempien kanavien konversioita ja nähdä selkeästi miten markkinointi toimii rahallisesti. Jos tulokset eivät miellytä, on kampanjoiden muokkaaminen nopeaa ja yksinkertaista.

ClickFunnels taipuu yritysten tarpeita vastaavaksi toimivaksi kokonaisuudeksi ja tehostaa markkinointiprosesseja.
ClickFunnels taipuu yritysten tarpeita vastaavaksi toimivaksi kokonaisuudeksi ja tehostaa markkinointiprosesseja.

Sovellus ei vaadi mitään asennuksia tietokoneelle vaan se toimii pilvipalveluna, joka tekee siitä erittäin toimivan työkalun myöskin mobiililaitteilla käytettäväksi. Yrittäjä voi laatia kampanjoita vaikka istuessaan junassa tai lentokoneessa matkalla palaveriin. ClickFunnels mahdollistaa myös kampanjoiden toimivuuden testaamisen ennen niiden julkaisua kohderyhmille, jolloin nalystiikan tuloksien perusteella kampanjoita on helppo muokata paremmin toimiviksi. Visuaalinen raportointi tarjoaa kattavasti selkeää dataa markkinointipäätösten ja suuntausten valinnan tueksi.

Hinta

ClickFunnels tarjoaa ilmaisen 14 vuorokauden kokeilujakson, jonka jälkeen sovelluksen käyttö muuttuu maksulliseksi. Perusversio maksaa 97 $ kuukaudessa ja se on varsin riittävä pienelle yrittäjälle. Isoille konserneille on tarjolla todella kattava paketti, jonka hinta nousee 2 497 $ kuukaudessa. Vuosisopimuksia ei ole, joten sovelluksen käytön voi halutessaan lopettaa koska tahansa, mutta monipuolisuutensa vuoksi sovellus maksaa itsensä kyllä helposti takaisin ja yrittäjät ovat kokeneet investoinnin kannattavana jo peruspaketilla.

Arvostelu

ClickFunnels osoittautui varsin toimivaksi ja näppäräksi työkaluksi, joka mahdollistaa pienyrittäjällekin korkeatasoisen markkinoinnin kustannustehokkaasti. Sen monipuoliset toiminnot karsivat monien muiden sovellusten tarvetta ja selkeä käyttöliittymä on helppo ja looginen käyttää. Verkossa toimivana palveluna mitään asennuksia omalle tietokoneelle ei tarvitse tehdä ja sovellus taipuu mobiilikäyttöön sulavasti mahdollistaen kampanjoiden rakentamisen ja muokkaamisen myös liikkeellä ollessaan. Monipuoliset valmiit pohjat on muokattavissa persoonallisiksi ilman teknisiä taitoja.

Sovelluksen hinnoittelu voi ensivaikutelmalta tuntua kalliilta, mutta sen ominaisuuksien tarkempi tarkastelu osoittaa ClickFunnelsin olevan varsin kustannustehokas. 14 vuorokauden ilmainen kokeilujakso mahdollistaa sovellukseen tutustumisen kaikessa rauhassa ja monille yrittäjille peruspaketti on jo riittävä markkinointitarpeisiin. ClickFunnels ei ole vain pienyrittäjän työkalu, vaan se taipuu myös isojen konsernien vaatimuksiin laajoilla ominaisuuksillaan, jotka löytyvät sovelluksen kattavimmasta paketista. Etenkin isoissa konserneissa sovelluksen käyttö voi tuoda merkittäviä säästöjä eri sovellusten lisenssimaksuista.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot laskeutumissivujen tekemiseen

Lue tekemämme arvostelu:

Laskeutumissivun tekeminen onnistuu myös hyvin esimerkiksi seuraavien sovellusten avulla:

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

  • Liquidblox on suomalainen verkkosivualusta, jonka avulla niin verkkosivujen kuin laskeutumissivujen tekeminen käy kätevästi.
  • Landingi on helppokäyttöinen ja suhteellisen edullinen työkalu laskeutumissivujen tekemiseen.

Aiheeseen liittyvä blogit

Verkkosivut helposti – ilmainen vai maksullinen alusta?

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.