Instapage arvostelu

Instapagella on mahdollista luoda laskeutumissivuja, jotka herättävät potentiaalisen asiakkaan mielenkiinnon ja saavat heidät toimimaan. Lisäksi se mahdollistaa myös laskeutumissivun ja markkinointikampanjoiden konversion seuraamisen ja datan analysoinnin.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 199 $/kk
Kenelle : Pienille ja keskisuurille yrityksille
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Instapage on

Instapage on tehokas ja monipuolinen laskeutumissivutyökalu. Sillä pystyy luomaan laskeutumissivuja, jotka herättävät potentiaalisen asiakkaan mielenkiinnon ja saavat heidät toimimaan. Lisäksi Instapage mahdollistaa laskeutumissivun ja markkinointikampanjoiden konversion seuraamisen ja datan analysoinnin.

Sovelluksen avulla myös useiden erilaisten markkinointikampanjoiden hallinta on yksinkertaista, nopeaa ja selkeää. Kampanjoita on helppo räätälöidä jokaiselle kohderyhmälle erikseen ja silti pitää niissä yhtenäinen brändin mukainen ilme. Sovelluksen käyttäminen mukautuu eri markkinointikanaviin kulloisenkin tarpeen mukaan.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Laskeutumissivujen rakentaminen eri kohderyhmille on vaatinut aiemmin paljon aikaa ja työtä markkinointiosastolta. Usein pienyrityksissä markkinointi jää yrittäjän harteille. Yrittäjän aika on kuitenkin kortilla, jolloin laskeutumissivuja ei ehditä suunnittelemaan niin huolellisesti kuin pitäisi.

Instapage tuo tähän helpotusta, ja yhdellä sovelluksella saa yhtenäisiä laskeutumissivuja ja mainoksia luotua nopeasti eri kohderyhmille. Yrittäjän ajan käyttö tehostuu, kun aikaa jää markkinoinnilta varsinaisen työn tekemiseen ja tulokset saa tarkastettua samasta sovelluksesta.

Kenelle:

  • kiireisille yrittäjille
  • markkinointitiimeille

Hyödyt:

  • laskeutumisivut markkinointikampanjoihin nopeasti ilman koodausosaamista
  • dynaamisten mainosten luontiin
  • tarkkaa dataa markkinoinnin tehokkuudesta
  • helpottaa esimerkiksi uutiskirjeen tilaajien keräämistä sekä webinaareihin ilmoittautumista

Mainos:

Ominaisuudet

Konvertoivat laskeutumissivut helposti

Instapagella voi luoda yhtenäisiä laskeutumissivuja nopeasti. Myös muiden mainosten hallinta käy samalla sovelluksella näppärästi ja mainosten konversiot on luettavissa helposti ymmärrettävässä muodossa. Laskeutumissivujen toimivuus on myös helppo testata sovelluksella ja yksittäiset mainokset on helppo liittää laskeutumissivuun johtaviksi ja mainosten toimivuus on tarkasti seurattavissa.

Sovelluksella luotu laskeutumissivu on nopea, ja nimenomaan nopeus on merkittävässä roolissa asiakkaan toiminnan kannalta. Hidasteleva sivu on usein pullonkaula myynnissä.

Instapage sisältää helppokäyttöisen drag-and-drop -tyylisen editorin.

Tarkkaa analytiikkaa

Sovellus antaa tarkkaa dataa eri mainoskampanjoiden ja laskeutumissivujen toimivuudesta. Data tulee helposti luettavassa ja visuaalisessa muodossa, joka tuo varmuutta markkinointipäätösten tueksi. Testausominaisuus ja robottianalytiikka mahdollistavat tarkan ja reaaliaikaisen datan keräämisen, joka nopeasti säästää markkinointieuroja, kun testaamista ei tarvitse tehdä mututuntumalla. Mittaaminen ja analysointi on tärkeää markkinoinnissa, ja ilman luotettavia mittareita markkinoinnista tulee helposti kallis taakka yritykselle, kun ei ole selkeitä suuntaviivoja ja tuloksia.

Instapage antaa tarkkaa tietoa siitä, miten laskeutumissivut ja mainokset pärjäävät

A/B-testaaminen on helppoa

Instapagella markkinointikampanjat voidaan suunnata hyvin paikallisesti tietylle alueelle tai muilla kriteereillä eri kohderyhmille. Siten saadaan tehostettua merkittävästi markkinointia ja sen konversiota. Eri kohderyhmille voidaan näyttää samaa mainosta, mutta kohderyhmää parhaiten puhuttelevilla sisällöillä ja kaikki on silti helposti hallittavissa yhdessä paikassa. A/B-testaaminen onkin tehokas keino nostaa konversiota. Instapage sisältää hyvät ominaisuudet A/B-testaamiseen sekä konversio-optimointiin.

Instapage tarjoaa paljon keinoja konveriso-optimointiin ja A/B-testaukseen. Kuvassa esimerkki, miten sama mainos saadaan skaalattua automaattisesti ruudun koon mukaan.

Toimiva käyttöliittymä

Instapagen käyttöliittymä on helppokäyttöinen, ja selkeät raportit auttavat ymmärtämään tarkasti mikä toimii ja mikä ei. Moni käyttäjä on kertonut voineensa yksinkertaistaa ja tehostaa markkinointiaan.

Hinta

Instapage tarjoaa mahdollisuuden testata ilmaiseksi klikkauksen jälkeistä vaikutusta, mutta muuten sovellus on maksullinen alkaen 199 $ kuukaudessa. Vuosittaisella lisenssillä hintaan saa 33 % alennuksen. Valittavissa on myös räätälöity versio, jossa on räätälöity hinta. Hinta voi tuntua ensituntumalla kalliilta, mutta sovelluksen ominaisuudet kattavat muun muassa sivustojen heatmapin, jonka avulla nähdään selvästi missä kohdin kävijä on sivustolla erityisesti viihtynyt ja mikä häntä on sivustolla kiinnostanut.

Instapage kokemuksia

Instapagen käyttäjät ovat kehuneet työkalua. Laskeutumissivujen tekeminen on koettu helpoksi ja yksinkertaiseksi. Kätevästi luotujen dynaamisten sivujen avulla yritykset ovat lisänneet tuottavuuttaan. Kritiikkiä on saanut asiakaspalvelu, laskutuskäytännöt ja hämmentäväksi koettu käyttöliittymä.

Arvostelu

Hinnan puolesta Instapage vaikuttaa keskisuurille yrityksille kehitetyltä työkalulta. Myös pienyrittäjä voi hyötyä sovelluksesta merkittävästi ja säästää omaa työaikaansa tehostamalla markkinointia. Pitemmän päälle markkinoinnista saatu ajansäästö jo itsessään alkaa tuottamaan euroja nopeastikin, kun aikaa jää varsinaiseen työhön ja asiakkuuksien hoitamiseen. Työkalun monipuolisuus saattaa aluksi tuntua hämmentävältä, mutta kun sovelluksen kanssa pääsee kunnolla tutuksi, käytössä on ikään kuin oma digitaalinen markkinointitoimisto, joka taipuu moneen.

Sovelluksen parasta antia on sen monipuolisuus, joka mahdollistaa erilaisten kampanjoiden räätälöimisen jokaiselle kohderyhmälle sopivaksi. Kattavat mittarit antavat selkeää ja tarkkaa dataa eri kampanjoiden ja mainosten toimivuudesta, ja data auttaa jatkossakin tekemään markkinointipäätöksiä faktapohjalta eikä mututuntumalta. Vaikka hinta saattaa kuulostaa aluksi kovalta, niin loppujen lopuksi se tulee nopeasti takaisin säästönä jo eri sovellusten lisenssimaksuista, joiden ominaisuudet jo sisältyy Instapageen valmiina, eikä monia sovelluksia siksi tarvita.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suositut vaihtoehdot laskeutumissivujen tekemiseen

Lue tekemämme arvostelu:

Laskeutumissivun tekeminen onnistuu myös hyvin esimerkiksi seuraavien sovellusten avulla:

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

  • Liquidblox on suomalainen verkkosivualusta, jonka avulla niin verkkosivujen kuin laskeutumissivujen tekeminen käy kätevästi.
  • Landingi on helppokäyttöinen ja suhteellisen edullinen työkalu laskeutumissivujen tekemiseen.

Aiheeseen liittyvä blogit

Verkkosivut helposti – ilmainen vai maksullinen alusta?

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.