Unbounce arvostelu

Unbouncen logo.

Unbounce on sivunrakennustyökalu, jonka avulla voit luoda laskeutumissivuja esimerkiksi sähköpostien keräämistä, myyntien kasvattamista tai liidien poimimista varten.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 72 $/kk
Kenelle : Kaiken kokoiset yritykset ja markkinointitoimistot
4.6/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Unbounce on

Unbounce on laskeutumissivujen tekemiseen tarkoitettu työkalu. Sen avulla voit luoda helposti visuaalisesti hienoja laskeutumissivuja ilman koodaamista.

Unbouncen avulla:

 • Saat käyttäjät pysymään sivustollasi pidempään 
 • Saat heidät tilaamaan enemmän 
 • Houkuttelet heitä ostamaan enemmän sekä voit kiittää heitä erinomaisen tarjouksen hyväksymisestä. 

15 000 yritystä käyttää Unbouncea täydellisten aloitussivujen luomiseen. Se tarjoaa yli 100 poikkeuksellista valmista mallia, jotka on varta vasten suunniteltu konversioita ajatellen. Ne ovat integroitavissa moniin muihin työkaluihin, kuten Constant Contactiin, Salesforceen ja LiveChatiin.

Mainos:

Ominaisuudet

Unbouncen avulla luot helposti täydellisen laskeutumissivun koskematta lainkaan koodiin. Tekstin, painikkeiden, videoiden ja muiden konversiota parantavien ominaisuuksien lisääminen käy käden käänteessä. 

Jokaista lisäämääsi ominaisuutta voidaan mukauttaa kymmenillä tavoilla, muun muassa säätämällä fontteja, tekstin kokoa sekä muokkaamalla värejä haluamallasi tavalla. 

Unbouncen käyttöliittymä mobiilioptimoitujen sivujen tekemisessä
Mobiilioptimoitujen sivujen tekeminen onnistuu helposti Unbouncen avulla.

Saamasi ominaisuudet riippuvat valitsemastasi Unbounce-paketista: 

 • Vähintään 75 julkaistua aloitussivua kuukaudessa
 • Vähintään 8 julkaistua ponnahdusikkunaa ja palkkia
 • Saatavilla yli 100 aloitussivumallia 
 • Rajoittamattomasti käyttäjiä ja toimialueita 
 • Dynaaminen tekstin korvaus (tämä hyödyttää PPC-mainonnassa) 
 • GDPR-yhteensopiva 
 • SSL-salaus 
 • Unsplash-kuvakirjasto 
 • Mobiilioptimoidut aloitussivut 

Nämä ovat vakiona kaikissa suunnitelmissa, mutta tarjolla on paljon muitakin ominaisuuksia.

Unbouncen käyttöliittymä on selkeä
Unbouncen käyttöliittymä on selkeä.

Unbounce hinta 

Unbounce tarjoaa kolme eri pakettia: Launch, Optimize ja Accelerate. Hinta edullisimmassa Launch-paketissa on alkaen 72 dollaria kuussa, kun tilauksen maksaa vuodeksi kerrallaan. Tarkemmin Unbouncen hinnoitteluun voit tutustua heidän verkkosivuillaan.

Unbounce tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilun.

Unbounce kokemuksia

Uncounce on koettu helpoksi ja nopeaksi käyttää. Sen avulla esimerkiksi A/B-testien tekeminen on koettu käteväksi. Myös työkalun asiakaspalvelu on ollut nopeaa ja avuliasta. Integrointi muihin järjestelmiin on sekin käynyt nopeasti.

Joillakin käyttäjillä on ollut aluksi ongelmia laskutuksen käyttämisen kanssa. Jotkut ovat kokeneet työkalussa olevan harmillisia rajoituksia, jotka estävät raahaa ja pudota -ominaisuuden kunnollisen käyttämisen. Muokkausnäkymä ja lopputulos eivät aina ole olleet yksi yhteen.

Unbounce arvostelu

Suurimman hyödyn Unbouncesta saavat markkinointitoimistot sekä yritysten markkinointitiimit, jotka haluavat luoda laskeutumissivuja nopeasti. Uusien sivujen tekemiseen ei vaadita koodaustaitoja, joten työkalun hallinnan oppii nopeasti. Se sopii hyvin niin pienyrittäjälle, kuin suuremman firman tiimin käyttöön. Unbounce lisäksi mukautuu ja kasvaa yrityksesi kanssa.

Hinta saattaa olla korkeampi kuin kilpailijoilla, mutta monet arvostelut ja tyytyväisyysaste osoittaa, että se on ehdottomasti rahan arvoinen useimmille käyttäjille. Hinnoittelu on joustavaa ja työkalua voi kokeilla ilmaiseksi 14-vuorokauden ajan.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot laskeutumissivujen tekemiseen

Lue tekemämme arvostelu:

Laskeutumissivun tekeminen onnistuu myös hyvin esimerkiksi seuraavien sovellusten avulla:

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Liquidblox on suomalainen verkkosivualusta, jonka avulla niin verkkosivujen kuin laskeutumissivujen tekeminen käy kätevästi.
 • Landingi on helppokäyttöinen ja suhteellisen edullinen työkalu laskeutumissivujen tekemiseen.

Aiheeseen liittyvä blogit

Verkkosivut helposti – ilmainen vai maksullinen alusta?

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.