Leadpages arvostelu

Leadpages-työkalun logo

Leadpages on monipuolinen sovellus, josta on todellista hyötyä pienyrittäjälle markkinoinnissa. Sillä voi luoda esimerkiksi hankaliksi koettuja pop up -mainoksia ja ilmoituspalkkeja ja vielä ilman koodausosaamista.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 27 $ kuukaudessa
Kenelle : Pienyrityksille
4.6/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Leadpages on?

Leadpages on pienelle yritykselle kehitetty työkalu, jolla voi laatia liidejä, jotka johtavat asiakkuuksiin ja myynteihin. Työkalulla voi rakentaa muun muassa nettisivuja, laskeutumissivuja, pop up -mainoksia ja ilmoituspalkkeja ilman minkäänlaista koodausosaamista. Se mahdollistaa monipuolisen markkinoinnin myös yrittäjille, joilla pääpaino työssä ei ole koodaamisessa ja jotka haluavat kasvattaa myyntiään ja tarvitsevat liidejä uusasiakashankinnan tueksi. Yksinkertaisten toimintojen takia sovellus on helppo ottaa käyttöön vaikka varsinainen tietokonevelho ei olisikaan.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Pienellä yrityksellä on harvoin aikaa ja resursseja kerätä liidejä perinteisellä tavalla ja liidien on oltavat laadukkaita, että yritys saa niistä asiakkuuksia ja kassan kilisemään. Liidien keräys on mahdollista monilla tavoilla, mutta usein laadukkaat liidien hinta nousee yllättävän korkeaksi. Leadpages mahdollistaa liidien keräämisen yksinkertaisesti ja kustannustehokkaasti, joka tekee siitä toimivan työkalun pienellekin yritykselle. Mainosten, laskeutumissivujen ja nettisivujen tekeminen sovelluksella on yksinkertaista visuaalisen käyttöliittymän takia.

Mainos:

Ominaisuudet

Leadpages mahdollistaa monipuoliset toiminnot. Sovelluksella voi luoda esimerkiksi hankaliksi koettuja pop up -mainoksia ja ilmoituspalkkeja ja vielä ilman koodausosaamista. Leaddpagessa on monia näppäriä työkaluja mukana, kuten ajanvaraus, verkkomaksaminen ja data-analystiikka. Sovelluksen visuaalinen mahdollistaa laajojenkin nettisivujen ja laskeutumissivujen rakentamisen helposti. Analytiikkatyökaluilla saa kerättyä dataa markkinointipäätöstensä tueksi ja laskeutumissivun liidit synkronoituvat omiin asiakasrekistereihin saumattomasti. Myyntisivun maksut onnistuu yleisimmillä maksutavoilla ja ne saa ohjattua suoraan yrityksen tilille.

Datan kerääminen on tärkeää markkinointitoimia tukevien päätösten tueksi, mutta myös eri sivujen toimivuus on tärkeää testata ennen kuin sivuja julkaistaan. Leadpagesilla sivut on mahdollista testata ennen kuin niitä julkaistaan suurelle yleisölle ja tarvittaessa sivuja ehtii muokkaamaan, jos jotain muokattavaa löytyy. Sovellus tekee myös sivuista automaattisesti nopeasti latautuvia, joka on erittäin tärkeä sivun ominaisuus, kun asiakkaan huomio halutaan kiinnittää ja saada asiakas tekemään toimintoja.

Valmiita pohjia on runsaasti tarjolla ja ne ovat muokattavissa oman imagon ja brändin mukaisiksi. Kaikkiin sivuihin on mahdollista saada yhtenäinen ilme helposti vahvistamaan yrityksen imagoa ja brändiä. Leadpagesin myyntityökalut tunnistaa kaikki yleisimmät maksukortit, toimitustavat ja luo automaattisesti kuitit asiakkaille, joten verkkossa palvelujen ja tuotteiden myynti on sovelluksen avulla tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Kaikista ominaisuuksista saa selkeän visuaalisen raportin, jota on helppo ymmärtää.

Hinta

Leadpages tarjoaa 14 vuorokauden ilmaisen kokeilujakson ja tämän jälkeen sovelluksen käyttö muuttuu maksulliseksi. Sovellus on paketoitu valmiiksi 3 eri kokonaisuuteen, josta edullisimmalla versiolla pääsee helposti alkuun. Pakettien hinnat alkavat 27 $ kuukausimaksusta aina isoimman paketin 239 $ kuukausimaksuun. Isoin paketto onkin räätälöity isoja konserneja silmällä pitäen ja pienyrittäjä pääsee hyvin alkuun peruspaketillakin. Kuukausittaisen laskutuksen lisäksi tarjolla on vuosihinnat, jotka tulevat merkittävästi edullisemmiksi kuukausimaksuihin verrattuna.

Arvostelu

Leadpages on monipuolinen sovellus, josta on todellista hyötyä pienyrittäjälle markkinoinnissa. Liidien kerääminen ja myynnin tekeminen verkossa on tehty yrittäjälle yksinkertaiseksi ja sovelluksen käyttö ei vaadi mitään koodausosaamista. Analystiikka kerää dataa reaaliaikaisesti ja antaa kattavasti tietoa markkinointipäätösten tueksi ja raportit esitetään selkeästi helppolukuisessa ja visuaalisessa muodossa. Selkeät toiminnot ja sovellukseen sisältyvät monipuoliset työkalut mahdollistaa pienyrittäjän kaiken markkinoinnin tekemisen tällä yhdellä ja samalla työkalulla.

Hinnoittelultaan Leadpages on jokaisen yrittäjän ulottuvilla. Jo peruspaketin toiminnoilla pääsee hyvin alkuun ja sen hinta on kohtuullinen. Ilmainen, 14 vuorokauden kokeilujakso mahdollistaa sovellukseen tutustumisen ilman riskiä, joka niin ikään on monelle pienyrittäjälle tärkeää. Kokeilujakson aikana sovelluksen kanssa pääsee sinuiksi ja sen maksullinen käyttö on jo luontevaa. 3 eri pakettia ovat räätälöity eri kokoisia yrityksiä varten ja isoin paketti palvelee myös isoja konserneja.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot laskeutumissivujen tekemiseen

Lue tekemämme arvostelu:

Laskeutumissivun tekeminen onnistuu myös hyvin esimerkiksi seuraavien sovellusten avulla:

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

  • Liquidblox on suomalainen verkkosivualusta, jonka avulla niin verkkosivujen kuin laskeutumissivujen tekeminen käy kätevästi.
  • Landingi on helppokäyttöinen ja suhteellisen edullinen työkalu laskeutumissivujen tekemiseen.

Aiheeseen liittyvä blogit

Verkkosivut helposti – ilmainen vai maksullinen alusta?

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 3 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.