Any.do arvostelu

Any.do on loistava työkalu oman sekavan ja kiireisen elämän organisointiin. Sovellus tuo lisäaikaa itselle, kun ei tarvitse muistaa monia eri asioita, mitä päivän aikana täytyisi muistaa. Sovellukseen pystyy erittäin nopeasti kirjaamaan muistettavia asioita, ja mikä parasta, sovellus muistuttaa tehtävistä, jolloin mitään ei pääse unohtumaan.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 2,99 $ kuukaudessa, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Kiireisille ihmisille
4.3/5
Android, iOS, Windows, macOS, Linux

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Any.do on?

Any.do on nykyaikainen ja tehokas to do -sovellus, jonka avulla käyttäjä voi organisoida päivittäistä elämää. Applikaatio on suunniteltu helpottamaan käyttäjän arkea organisoimalla asioita. Sovelluksessa on mahdollista tehdä esimerkiksi tehtävälistoja, käyttää kalenteria, saada muistutuksia tai vaikkapa organisoida arkea päivittäisen organisointityökalun avulla. Henkilökohtaisen arjen pyörittäminen käy helposti ja moni käyttääkin Any.do:ta kauppalistasovelluksena. Kun arjen muistettavat asiat ovat järjestyksessä, vapautuu itselle enemmän aikaa ja päivän aikana saa myös enemmän aikaiseksi. Any.do toimii myös kaikilla laitteilla, kannettavalla, tabletilla, mobiilissa ja älykelloissa.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Kauppalistasovellus tuo ratkaisun kiireisen arjen keskelle. Any.do -applikaation avulla omaa aikaa vapautuu muihin asioihin, kun muistettavaa on vähemmän. Sovelluksen avulla pystyt lisäämään kätevästi kaikkia päivittäisiä muistettavia asioita ylös. Voit synkronoida kalenterin, jolloin kaikki asiat ovat kätevästi kalenterissasi ylhäällä. Saat muistettavista asioista myös muistutuksia, jolloin et unohda tärkeitä asioita vaikka et muistaisi kaikkea ulkoa. Sovellus sopiikin erinomaisesti henkilöille, keillä on kiireinen arki ja paljon muistettavia asioita.

Mainos:

Ominaisuudet

Kauppalistasovelluksessa on monia ominaisuuksia kiireisen arjen helpottamista varten. Tehtävälista-ominaisuus tuo mahdollisuuden kirjata helposti ja nopeasti muistettavia asioita ylös. Muistutukset varmistavat sen, että et unohda päivän tehtäviäsi. Voit myös merkata tietyt tehtävät tehdyiksi tai esimerkiksi siirtää niitä eteenpäin. Näin pysyt koko ajan kartalla arjestasi ja muistettavista asioista. Sovelluksessa on myös kalenteriominaisuus. Kalenterista näet kaikki tulevat tapahtumat ja muistettavat asiat kätevästi samasta paikasta.

Sovelluksen yksi parhaista ominaisuuksista on myös kauppalista-ominaisuus. Kauppalista-ominaisuus mahdollistaa kauppalistan tekemisen digitaalisessa muodossa. Voit kirjata kauppalistasi sovellukseen paperisten lappujen tilalta. Näin et unohda paperisia kauppalistoja kotiin, vaan listat ovat aina mukanasi. Digitaalinen kauppalista helpottaa ostosten tekemistä. Sovellus organisoi listan automaattisesti siihen järjestykseen, missä tuotteet ovat kaupassa. Sovelluksessa on mahdollista jakaa tehtäviä myös toisten kanssa. Voit jakaa tiettyjä tehtäviä muiden kanssa tai jakaa esimerkiksi tekemäsi kauppalistan.

Any.do organisoi sekavaa ja kiireistä arkea.
Any.do organisoi sekavaa ja kiireistä arkea.

Any.do:n kauppalistasovellus on yhteensopiva kaikkiin mobiililaitteisiin, tabletteihin sekä Mac ja Windows -tietokoneisiin. Pääset Any.do:n työkaluihin käsiksi myös melkein miltä tahansa selaimelta. Älykkäinä ratkaisuina sovellus tarjoaa myös yhteensopivuutta älykellojen ja jopa äänikomennoilla toimivien laitteiden kuten Amazon Alexa, Siri ja Google Assistant kanssa. Äänikomennoilla voit lisätä esimerkiksi tehtäviä tehtävälistallesi. Älykellossasi muistutukset kulkevat kätevästi matkassa, jotta mitään tärkeitä asioita ei pääse päivän aikana unohtumaan.

Hinta

Sovelluksesta löytyy ilmaisversio sekä maksullinen premium-versio. Ilmaisversio kattaa kaikki perusominaisuudet. Maksullinen premium versio taas tuo lisäominaisuuksia perusominaisuuksien lisäksi. Lisäominaisuuksia on esimerkiksi WhatsApp muistutukset, räätälöidyt teemat, paikannukseen perustuvat muistutukset sekä monet muut lisäarvoa tuovat ominaisuudet. Premium versiossa hinta määräytyy sopimuskauden mukaan, halvimmillaan sen saa käyttöön 2,99 dollarilla kuukaudessa. Valittavia sopimuskausia on joko 1 kuukausi, 6 kuukautta tai 12 kuukautta. Voit siis ostaa palvelun vaikka yhdeksi kuukaudeksi ja lopettaa koska haluat.

Arvostelu

Tämä kauppalistasovellus on loistava työkalu oman sekavan ja kiireisen elämän organisointiin. Sovellus tuo lisäaikaa itselle, kun ei tarvitse muistaa monia eri asioita, mitä päivän aikana täytyisi muistaa. Yleensä muistettavia asioita ilmaantuu yhtäkkiä, jolloin harvoin on kalenteria tai paperia kirjata asia ylös. Sovellus on kuitenkin korjannut asian. Sovellukseen pystyy erittäin nopeasti kirjata muistettavia asioita ja mikä parasta, sovellus vielä muistuttaa tehtävistä, jolloin mitään ei pääse unohtumaan.

Erittäin hyödylliseksi olen kokenut kauppalistan tekemisen digitaalisesti. Nyt ei jää kauppalaput enää keittiön pöydälle pyörimään, vaan kaikki pysyy hallitusti mukana. Kätevää kauppalistojen tekemisessä on myös se, että listan voi jakaa toisen kanssa. Tämä on käynyt käteväksi esimerkiksi tilanteissa, joissa puoliso on mennyt kauppaan itseni tilalta. Olen pystynyt jakamaan kauppalistan kätevästi sovelluksen kautta, ja turhilta viesteiltä ja tavaroiden unohduksilta ollaan voitu välttyä.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suosittuja tehtävänhallintasovelluksia

Softia.fi:n sivuilta löydät seuraavien to do -sovellusten arvostelut:

Softia.fi on arvostellut myös seuraavat projektinhallintatyökalut, joita voidaan myös käyttää tehtävienhallinnassa:

Tutustu myös seuraaviin vaihtoehtoihin (arvostelu tulossa!)

Aiheeseen liittyvä blogit

Projektinhallintatyökalu – 8 suosittua vaihtoehtoa esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.