Microsoft To Do arvostelu

Microsoft To Do -sovellus on pilvipohjainen tehtävienhallintasovellus, jota voit käyttää älypuhelimilla, tableteilla tai tietokoneella. Sovelluksen avulla järjestät tehtäväsi ja saat kaiken hoidettua etkä enää stressaa loputtomista to do -listoista tai post it -lapuista.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : ilmainen
Kenelle : Kaikenlaisia tehtäviä tekeville niin työhön kuin vapaa-ajallekin
4.6/5
Android, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Microsoft To Do on?

Microsoft To Do -sovellus on pilvipohjainen tehtävienhallintasovellus, jota voit käyttää älypuhelimilla, tableteilla tai tietokoneella. Voit ladata sovelluksen Google Play -kaupasta tai Applen omasta sovelluskaupasta. Sovelluksen avulla järjestät tehtäväsi ja saat kaiken hoidettua etkä enää stressaa loputtomista to do -listoista tai post it -lapuista. Sovellusta voit käyttää sekä työtehtäviisi että vapaa-ajan tehtäviisi. Sovellus toimii pilvipohjaisesti ja pääset tehtäviisi käsiksi mistä vain.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun?

Sovellus tuo ratkaisun loputtomiin tehtävälistauksiin ja hoitamattomiin tehtäviin. Se sopii niin työelämässä oleville kuin vapaa-ajallekin. Sovellus on erityisen hyvä henkilöille, jotka tekevät laidasta laitaan kaikenlaisia tehtäviä kuten esimerkiksi koordinaattorit ja johdon assistentit. Tällöin henkilö pystyy suoriutumaan kaikista tehtävistä helposti ja stressaamatta. Mikään tehtävä ei unohdu, tehtävät pystytään suunnittelemaan tehokkaasti ja ne tulevat tehdyiksi ajoissa. Kun tehtävät ovat organisoitu järjestykseen, olet keskittynyt tekemään ne tehokkaasti.

Mainos:

Ominaisuudet

To Do -sovelluksen tärkein ominaisuus on se, että sitä pystyy käyttämään kaikilla älylaitteilla sekä myös verkkoselaimen kautta. Sovellus on lisäksi pilvipohjainen, mikä tarkoittaa sitä, että tehtävälistat ovat helposti integroitavissa. Näin tehtävälistat eivät myöskään ole yhden henkilön varassa vaan ne pystyy hoitamaan kuka vain, jolla on pääsy sovellukseen. Tämä helpottaa työelämän stressiä ja henkilö jopa nukkuu paremmin, kun tehtävät ovat organisoitu ja hallinnassa.

Lisäksi tärkeintä on, että sovellus on helppokäyttöinen ja kuka tahansa voi ottaa sen käyttöön. Sovellukseen voi luoda paljon tehtäviä eri kategorioittain esimerkiksi kauppalistat, ruokapaikat, vierailukohteet ja siksi se soveltuu myös hyvin vapaa-ajalle. Sinne voit luoda esimerkiksi listauksen elokuvista, jotka aiot katsoa ja jakaa sen kaverisi kanssa. Tehtäviä voit asettaa tärkeysjärjestykseen tai voit merkitä ne lipulla. Näin tehtävät tulevat huomioiduksi ja suoritetuiksi.

Mirsocoft To Do toimii sekä älypuhelimella että verkkoselaimella.

Sovelluksen tärkein ominaisuus on myös Microsoftin tuotetunnettavuus. Jos on muuten tuttu muiden Microsoftin ohjelmien kanssa, niin sovellus on vieläkin helpompi ottaa käyttöön. Sovelluksessa on tutut Microsoftin symbolit ja lähes kukaan ei ole voinut välttyä näiltä. Sovellus on perushyvä tehtävienhallintasovellus, eikä ole monimutkainen käyttää. Sovellus sopii myös pelaamiseen eikä ole vain yrityselämään suunniteltu sovellus. Sovellukseen voit luoda päivittäiset listat eivätkä tehtävät jää tekemättä.

Hinta

Sovellus on ilmainen tehtävienhallintasovellus ja se on ladattavissa Googlen Play -kaupasta ja Applen omasta sovelluskaupasta. Lisäksi sovellukseen tarvitaan Microsoftin tili, jonka voi luoda helposti jos sellaista ei vielä ole. To Do -sovelluksessa ei ole olemassa maksullista versiota vaan kaikille on yksi ja sama versio. Tällä hetkellä sovellukseen ei ole myöskään tulossa eri hintaversioita.

Arvostelu

Sovellus vaikuttaa helppokäyttöiseltä ja modernilta. Sovellus on tehty kaikille käytettäviksi, mutta sovellus saattaa hukkua muiden samantapaisten sovellusten jalkoihin. Sovelluksessa ei välttämättä ole sen koommin mitään uutta tai erityistä ja siksi yritykset voivat kokea sen vain yhtenä sovelluksena eivätkä koe sitä varteenotettavana. Sovelluksen ehdoton helppous on pilvipohjaisuus. Tällä hetkellä on olemassa monia erilaisia tehtävienhallintasovelluksia, mutta kaikissa ei välttämättä ole pilviominaisuutta tai jakaminen voi tuntua muissa hankalalta.

Sovelluksen etuna on kuitenkin yhteensopivuus muiden Microsoft -tuotteiden kanssa ja tunnettuus. Monet ihmiset ja yritykset luottavat Microsoftiin ja saattavat ottaa tämän käyttöön pelkästään sen nimen vuoksi. Sovelluksella on kuitenkin myös kehittymisedellytyksiä ja sitä voitaisiinkin jatkojalostaa esimerkiksi maksulliseksi versioksi. Tällöin siihen voitaisiin kehittää enemmän pro -ominaisuuksia ja sitä voitaisiin muokata eri yrityksen tarpeisiin. Sovellus on hyvä tehtävienhallintasovellus, eikä se vaadi sen suurempia käyttöopastuksia.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja tehtävänhallintasovelluksia

Softia.fi:n sivuilta löydät seuraavien to do -sovellusten arvostelut:

Softia.fi on arvostellut myös seuraavat projektinhallintatyökalut, joita voidaan myös käyttää tehtävienhallinnassa:

Tutustu myös seuraaviin vaihtoehtoihin (arvostelu tulossa!)

Aiheeseen liittyvä blogit

Projektinhallintatyökalu – 8 suosittua vaihtoehtoa esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.