Todoist arvostelu

Todoist helpottaa elämää niillä, jotka ovat kyllästyneet etsimään tehtäviä asioita eri sähköposteista, tekstiviestien seasta ja muistilapuilta. Sovellus korvaa ruutupaperin, jolle listataan päivän työtehtävät ja viivataan ne yli sitä mukaa, kun ne on suoritettu.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 3 $ kuukaudelta, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Kätevyyttä etsiville
4.6/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Todoist on

Todoist on työkalu tehtävien hallintaan. Apin selkeässä aloitusnäkymässä käyttäjä näkee yhdellä vilkaisulla, mitä tehtäviä päivälle on tiedossa. Listanäkymä näyttää omissa osioissaan työhön liittyvät tehtävät sekä vapaa-ajan aktiviteetit. Sovellus toimii erinomaisesti yksilön työkaluna oman työn johtamiseen, mutta se myös helpottaa tiimien työskentelyä yhdessä. Tiimien jäsenet voivat osoittaa toisilleen tehtäviä, ja he myös näkevät omilta laitteiltaan, kun kyseiset tehtävät on merkitty suoritetuiksi.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Todoist helpottaa elämää niillä, jotka ovat kyllästyneet etsimään tehtäviä asioita eri sähköposteista, tekstiviestien seasta ja muistilapuilta. Sovellus korvaa ruutupaperin, jolle listataan päivän työtehtävät ja viivataan ne yli sitä mukaa, kun ne on suoritettu. Tiimikäytössä sovellus auttaa sisäisessä viestinnässä, jos kaikki käyttäjät ovat sitoutuneet pitämään Todoistiin tehtyjä kirjauksia ajan tasalla. Sovelluksen kautta voi myös lähettää viestejä omien tiimien jäsenille, jolloin yhteydenpito helpottuu.

Mainos:

Ominaisuudet

Käyttäjälleen tärkein Todoistin ominaisuus on sovelluksen listanäkymä, josta näkee kerralla kaikki sovellukseen merkityt avoimet tehtävät. Näkymä elää sen mukaan, mitä käyttäjä tai hänen tiimiläisensä lisäävät listalle tai ovat merkinneet valmiiksi. Sovellus on täysin reaaliaikainen, joten ainakaan periaatteessa minkäänlaisia viiveitä sen käytössä ei pitäisi olla. Todoist toimii myös offline-tilassa, mutta tiimi saa luonnollisestikin tiedon tehtävien tilasta vasta, kun se on jälleen online-tilassa.

Listanäkymästä näkee kerralla kaikki sovellukseen merkityt avoimet tehtävät.
Listanäkymästä näkee kerralla kaikki sovellukseen merkityt avoimet tehtävät.

Rajapinnat muihin sovelluksiin ovat ominaisuus, joka tekee Todoistin käytöstä helppoa. Todoistin sivuilta löytyy pitkä lista erilaisia sovelluksia, jotka voidaan integroida toimimaan saumattomassa yhteistyössä sen kanssa. Listoilla on muun muassa selaimia, sähköpostin palveluntarjoajia, kalentereita, ajastimia ja tiedostojen jakoon tarkoitettuja alustoja. Käytännössä tämä tarkoittaa käyttäjän näkökulmasta sitä, että esimerkiksi omat sähköpostit voi lukea myös Todoistin kautta, jolloin ei tarvitse avata erikseen sähköpostisovellusta sitä varten.

Niitä, jotka haluavat pitää langat tiukasti omissa käsissään, ilahduttaa Todoistin tarjoama mahdollisuus lajitella tehtäviä ja niiden tiloja. Kategoriat voi luoda omien tarpeidensa mukaan, jolloin itselle turhat tai keinotekoiselta tuntuvat jaottelut jäävät pois. Tehtävä voi olla hyvin aloittamatta, kesken tai valmis, mutta siihen voi lisätä myös muita tiloja, esimerkiksi “odottaa asiakkaan hyväksyntää”. Monta eri työtä tekevä voi jakaa tehtävät helposti työnantajan mukaan.

Hinta

Todoist on hinnoiteltu kolmiportaisesti. Ilmaisversiossa aktiivisten projektien ja yhteistyökumppanien määrä on rajattu viiteen. Tiedostolatausten määrä on 5 megatavua, joka tulee käytännössä täyteen hyvin nopeasti. Pro-versio maksaa 4 euroa kuukaudessa, ja se tarjoaa jo huomattavasti enemmän tilaa tehdä asioita. Business-versio maksaa käyttäjää kohden 6 euroa kuukaudessa, ja se tarjoaa käyttäjilleen eniten – niin kuin odottaa saattaa. Todoistin Business-suunnitelmaa voi kokeilla ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Arvostelu ja yhteenveto

Todoist on ehdottomasti kokeilemisen arvoisen työkalu niille, joita kynä ja ruutupaperi ei enää palvele. Havainnolliset ja personoitavat listanäkymät helpottavat elämää, kun tieto ei niiden myötä ole enää hajallaan eri sovelluksissa. Käyttäjän elämää voi helpottaa mahdollisuus integroida sovellus toimimaan yhdessä muiden työkalujen kanssa. Näin työnteosta ei kulu enää aikaa siihen, että etsii tarvitsemaansa tietoa erilaisista viestisovelluksista tai kalentereista, vaan kaikki löytyy yhdestä apista.

Sovelluksen ilmainen versio sopii käytännössä parhaiten sovelluksen kokeilemiseen ja sen miettimiseen, helpottaisiko sovellus oman työn ja elämän hallintaa. Kuitenkin varsinaisia hyötyjä alkaa saada irti vasta, kun siirtyy pro-käyttäjäksi. Käytännössä jo se rajoittaa ilmaisversion käyttöä, että sinä tallennustila tulee hyvin nopeasti täyteen. Jos kuitenkin etsii sovellusta vain oman työnsä johtamiseen eikä tarvitse sen tiimiominaisuuksia, myös ilmaiseen versioon jääminen voi olla oikea vaihtoehto.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja tehtävänhallintasovelluksia

Softia.fi:n sivuilta löydät seuraavien to do -sovellusten arvostelut:

Softia.fi on arvostellut myös seuraavat projektinhallintatyökalut, joita voidaan myös käyttää tehtävienhallinnassa:

Tutustu myös seuraaviin vaihtoehtoihin (arvostelu tulossa!)

Aiheeseen liittyvä blogit

Projektinhallintatyökalu – 8 suosittua vaihtoehtoa esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.