Fotor arvostelu

Fotor logo

Fotor on all-in-one-suunnittelualusta, joka tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat suunnittelijoita luomaan upeita pohjia sekä grafiikkaa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 8,99 dollaria / kk
Kenelle : Suunnittelijoille, jotka haluavat yksinkertaistaa suunnittelutarpeita
4.2/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Fotor?

Ammattimainen sisällöntuottaja ja suunnittelija ymmärtää käytännöllisen suunnittelutyökalun tärkeyden, joka auttaa saavuttamaan halutun tavoitteen. Markkinoilla on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, joista nyt esittelyssä Fotor. Fotor on all-in-one-suunnittelualusta, joka tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat suunnittelijoita luomaan upeita pohjia sekä grafiikkaa.

Fotor on käyttäjäystävällinen suunnittelutyökalu, joka tarjoaa erilaisia työkaluja, mukaan lukien valokuvaeditorin, kollaasityökalun ja graafisen suunnittelutyökalun. Fotorin avulla suunnittelijat voivat luoda malleja sosiaaliseen mediaan, markkinointimateriaaleihin, esityksiin ja moneen muuhun käyttöön. Yksi Fotorin eduista on sen helppokäyttöisyys. Alusta osaa ennakoida ja työkaluissa on helppo suunnistaa, joten se on ihanteellinen valinta sekä kokeneille että aloitteleville suunnittelijoille. Lisäksi Fotor tarjoaa valikoiman valmiita malleja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan erityisiä suunnittelutarpeita.

Perinteisten toimintojen ohella Fotor lisäksi hyödyntää tekoälyä. Sillä voi muun muassa luoda kuvia, kasvoja sekä taidetta tekstikehotteiden avulla ja parannella jo olemassa olevaa kuvamateriaalia. 

Kenelle ja mihin käyttöön?

Fotorin työkalu on erinomainen valinta suunnittelijoille, jotka haluavat yksinkertaistaa suunnittelutarpeita. Fotor on online-valokuvaeditor, jolla voi tehdä suhteellisen helposti kuvien muokkausta useilla eri työkaluilla, joihin kuuluvat haluttu hienosäätö, sumennustyökalut, kloonaus, punasilmäisyyden poisto, hampaiden valkaisu ja ryppyjen poisto. Saatavilla on selainversio sekä mobiiliappi. 

Lisäksi pitää mainita eräs hyödyllinen vinkki, eli Fotorin yhteistyöominaisuudet. Tämän Canvastakin tutun ominaisuuden avulla suunnittelijat voivat jakaa mallin tiimin jäsenten ja asiakkaiden kanssa, mikä mahdollistaa helpon yhteistyön ja palautteen.

Fotor on varmasti parhaimmillaan silloin, kun käyttäjä tarvitsee kevyitä, päivittäisiä muokkauksia vaikkapa artikkelikuviin tai sosiaalisen median julkaisuihin. Sovelluksen valokuvaeditori tekee kuvien muokkaamisesta erittäin helppoa. Erilaiset tyylikkäät valokuvatehosteet ja muokkausominaisuudet täyttävät varmasti kaikki muokkaustarpeet.

Käyttäjät ovat saaneet Fotorista apua esimerkiksi näyttävien somepostausten tekoon.

Ominaisuudet

Fotorin kaltaisen suunnittelutyökalun käyttäminen voi tarjota suunnittelijoille monia etuja. Se auttaa laittamaan suunnitteluprosessien mutkat suoriksi, jolloin suunnittelijat voivat luoda malleja nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi suunnittelutyökalut auttavat varmistamaan, että mallit ovat johdonmukaisia ja ammattimaisia. Fotor tarjoaa valikoiman malleja esimerkiksi sosiaalisen median viesteille sekä markkinointimateriaaleille. Nämä mallit voidaan räätälöidä vastaamaan vaadittuja suunnittelutarpeita.

Yksi Fotorin hyödyllinen ominaisuus on sen valokuvaeditori. Tämän työkalun avulla suunnittelijat voivat muokata valokuvia helposti ja nopeasti, varmistaen, että heidän suunnittelussaan käytetyt kuvat ovat korkealaatuisia. Valokuvaeditori tarjoaa joukon ominaisuuksia, kuten rajaus-, koonmuutos- ja suodatusvaihtoehdot.

Fotorin suunnittelutyökalussa on tekoälypohjaisia toimintoja. Esimerkiksi Fotorin tekoälyllä toimiva taustanpoistaja mahdollistaa taustan poistamisen kuvista nopeasti ja tarkasti. Tämä ominaisuus säästää huomattavasti aikaa. Toinen hyödyllinen tekoälytoiminto on Fotorin AI-suunnitteluominaisuus. Tämä ominaisuus voi auttaa luomaan malleja nopeasti antamalla suunnitteluehdotuksia suunnittelun sisältöön perustuen. Tästä on erityisesti iloa, jos on vaikeuksia keksiä suunnitteluideoita itse.

Hinta

Alustalla on ilmainen versio sekä maksullisissa malleissa kolmen päivän kokeilu. Maksulliset versiot tarjoavat lisäominaisuuksia ja työkaluja. Fotorilla on mahdollista saada laskutukseen kuukausi- ja vuosisuunnitelma. Pro-versio maksaa 8,99 dollaria kuussa ja Pro+ 19,99 dollaria. 

Ilmaisversio on hyvin riisuttu malli, jolla pyritään houkuttelemaan käyttäjät maksullisen version pariin. 

Kokemuksia Fotorista

Fotor tarjoaa erilaisia asiakastukivaihtoehtoja, mukaan lukien tietokannan, usein kysytyt kysymykset ja sähköpostituen. Lisäksi Fotorilla on aktiivinen suunnittelijayhteisö, joka jakaa vinkkejä, ohjeita ja palautetta alustasta.

Käyttäjät ovat saaneet Fotorista apua esimerkiksi näyttävien somepostausten tekoon sekä helposti ja nopeasti tehtäviin kuvamuokkauksiin. Sovellus saattaa välillä jumittaa, jonka seurauksena on riski menettää tehdyt työt. Moni käyttäjä on lisäksi kaipaillut parempia ohjeita työkalujen toimintoihin ja käyttöön.

Arvostelu

Viimeistään tässä vaiheessa herää kysymys, miten tämä eroaa Canvasta? Kumpi on parempi? Lyhyesti sanottuna Fotorissa ja Canvassa on paljon samaa, mutta myös eroavaisuuksia. 

Siinä missä Canva kattaa miltei kaiken video- ja kuvamuokkauksen graafisilla spekseillä, on Fotor enemmän suunnattu varsinaiseen kuvankäsittelyyn ja siitä materiaalin jatkojalostukseen tekoälyn kanssa. Kuitenkin on hyvä lisätä, että hiljattain myös Canva lanseerasi uusia tekoälytyökaluja, erona se, että Canvalla on olemassa täysin maksuton versio laajemmilla ominaisuuksilla. Näistä kahdesta valinta kohdistuisi epäröimättä Canvaan. 

Software Advicessa Fotor on saanut käyttäjiltä arvosanaksi 4,2, asteikolla 1-5. Erilaisia arviointeja selatessa tulee vastaa myös vähemmän mairittelevia arvosanoja. Eniten negatiivista palautetta sovellus on saanut ilmaisesta kokeilusta sekä epäselvistä laskutuksista, eikä tukeen saa yhteyttä. Kehuja Fotor saa helppokäyttöisyydestä. 

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

  • Midjourney on tekoälyllä toimiva kuvien luontityökalu, joka luo taidetta tekstikehotteiden perusteella. 
  • ChatGPT on huippuluokan AI-chatbot, joka käyttää uusinta luonnollisen kielen prosessointitekniikkaa luodakseen ihmismielen kaltaisia vastauksia.
  • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
  • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
  • Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa.
  • Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. 
  • Merlin on OpenAI:n ChatGPT Plus -lisäosa ja se erottuu muista edistyneillä kieliominaisuuksilla sekä koneoppimisella.
  • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. 

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.